Sadece 200TL Jakboe...

Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için  spearfishingturkey@gmail.com e-posta adresi üzerinden bize ulaşabilirsiniz.

[Kapalı] Sadece 200TL Jakboeno Quartz Green XL beden

10 Mesajlar
5 Üyeler
9 Reaksiyonlar
1,731 Görüntüleme
moguzcan
(@moguzcan)
Prof. Üye
Konuyu Başlatan

Merhaba arkadaşlar , bu ürünü satma gibi bir niyetim yoktu fakat ihtiyaç fazlası olarak kaldığı için çok uygun fiyata forum üyelerinden birinin işine yaraması amacıyla vereceğim.Ürün pantolonun sol diz kısmı hariç yırtığı yoktur .Orayıda ek parçayla onardım .Bazı eklem  yerlerinden çok küçük açılma oldu ve kendim onarmıştım. Dilerseniz Extradan 20-30 TL harcanarak tekrar elden geçirilip yeni hale getirebilirsiniz. Fiyat 200 TL.

Gönderildi : 13/04/2021 23:34
Abit Ayan, Barracuda ve zencuk reaksiyon verdi
zencuk
(@zencuk)
Yönetici Forum Yönetimi

Hayırlı satışlar. Kaç mm olduğunuda yazarsanız iyi olur.

Gönderildi : 14/04/2021 05:10
moguzcan ve Barracuda reaksiyon verdi
moguzcan
(@moguzcan)
Prof. Üye
Konuyu Başlatan

Ürün 5 mm

Gönderildi : 14/04/2021 08:52
moguzcan
(@moguzcan)
Prof. Üye
Konuyu Başlatan

150 TL ile güncel

Gönderildi : 19/04/2021 23:49
moguzcan
(@moguzcan)
Prof. Üye
Konuyu Başlatan

Arkadaşlar ürünü satıştan çekip eğer forumdan isteyen bir arkadaş olursa özelden yazsın . Hediye edeceğim. Belki pantolon belki üst işine yarayan olur.

Gönderildi : 09/05/2021 13:30
Barracuda reaksiyon verdi
Yusufselcukank
(@yusufselcukank)
Üye Palazı

@moguzcan merhaba hediye ederseniz ben alabilirm sizden daha önce kemerleri almıştım hatırladınız mı?

Gönderildi : 09/05/2021 16:28
Ali S.
(@zipkinci-ali)
Usta Üye

@moguzcan iyi gunler ben de sizden daha once 1.8 mm lik dalıs elbisesi almıstım biliyorusnuz ınce oldugu ıcın yaz donemı harıc cok kullanılmıyor dıger mevsımler ıcın elbıseye ıhtıyacım var bayram hedıyesi olarak bu elbiseyi alırsam cok mutlu olurum

Gönderildi : 09/05/2021 18:35
moguzcan
(@moguzcan)
Prof. Üye
Konuyu Başlatan

İlginize teşekkürler ürün forum üyesi ihtiyacı olan birisi için rezerve edilmiştir .

Gönderildi : 10/05/2021 12:43
moguzcan
(@moguzcan)
Prof. Üye
Konuyu Başlatan

İlan kilitlenebilir.

Gönderildi : 10/05/2021 15:03
Barracuda
(@can)
Yönetici

Bilgi verdiğiniz için teşekkürler. İlanı kapatıyorum 👍

Gönderildi : 11/05/2021 00:03
moguzcan reaksiyon verdi
Paylaş :

©2025 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account