Pathos pro 100 maka...

Bildirimler
Tümünü Sil

YENİ ÜYE OLUP ÜYELİK ETKİNLEŞTİRME E POSTASI ALAMAYAN OLURSA BU MAİL ADRESİNE BİLDİRSİN YARDIMCI OLALIM.

iletisim@spearfishingturkey.com

Pathos pro 100 makaralı zıpkın

11 Mesajlar
2 Üyeler
1 Reaksiyonlar
3,293 Görüntüleme
Selahi
(@selahi)
Yeni Üye
Konuyu Başlatan

Abilerim merhaba , geçen gün açtığım konuya foto ekyelemediğim için yeni konu açmış bulunuyorum . Pathos marka üç kere denize girmiş 0 ayarında makaralı 100 lük zıpkın’ımı ihtiyacı olan varsa satıyorum . Makara ile birlikte satacağım zıpkınım 2.000 TL dir. Herkese hayırlı akşamlar 😇

isteyen olursa whatsap üzerinden video da atabilirim lakin ayrıntılı çekmeye çalıştım , zıpkın kusursuzdur .daha önce Ömer kalamar gövde 90 lik vardı . Bu zıpkıni hevesle almıştım çok kullanmak nasip olmadı . Artık dalmayacağım için satılıktır .

Gönderildi : 05/09/2020 23:05
Atakan
(@atakan)
Kıdemli Üye

Gönderen: @selahi

Abilerim merhaba , geçen gün açtığım konuya foto ekyelemediğim için yeni konu açmış bulunuyorum . Pathos marka üç kere denize girmiş 0 ayarında makaralı 100 lük zıpkın’ımı ihtiyacı olan varsa satıyorum . Makara ile birlikte satacağım zıpkınım 2.000 TL dir. Herkese hayırlı akşamlar 😇

isteyen olursa whatsap üzerinden video da atabilirim lakin ayrıntılı çekmeye çalıştım , zıpkın kusursuzdur .daha önce Ömer kalamar gövde 90 lik vardı . Bu zıpkıni hevesle almıştım çok kullanmak nasip olmadı . Artık dalmayacağım için satılıktır .

0 ayarında olmayıp gerçekten sıfır olanı 1500 tl. Almayın sakın!!

Gönderildi : 16/09/2020 21:43
Atmaca210 reaksiyon verdi
Selahi
(@selahi)
Yeni Üye
Konuyu Başlatan

@atakan sevgili Atakan , lütfen fotoğraf ve link ile iddani destekler misin !

Gönderildi : 16/09/2020 21:47
Atakan
(@atakan)
Kıdemli Üye

@selahi

Gönderildi : 16/09/2020 21:50
Atakan
(@atakan)
Kıdemli Üye

eğer zıpkınınız pathos open special olsaydı fiyat 2200tl ye çıkıyor ama gördüğüm kadarıyla pathos pro satıyorsunuz.

Gönderildi : 16/09/2020 21:51
Selahi
(@selahi)
Yeni Üye
Konuyu Başlatan

@atakan sevgili Atakan , link gönderebilir misin ?

Gönderildi : 16/09/2020 21:53
Atakan
(@atakan)
Kıdemli Üye
Atakan
(@atakan)
Kıdemli Üye

Selahi bey sizin zıpkınınız açık kafa fakat araştırmalarım sonucunda pathos pro açık kafa bulamadım. Pathos special var açık kafa ama sizin zıpkınınız pathos special değil onu da şuraya bırakıyorum.

https://www.mertsubonline.com/PATHOS-OPEN-PRO-SPECIAL,PR-9513.html

zıpkının üzerindeki yazıdan farkı görebilirsiniz. Saygılarımla.

Gönderildi : 16/09/2020 21:58
Selahi
(@selahi)
Yeni Üye
Konuyu Başlatan

@atakan sevgili Atakan uyarına minnettarım , yalnız iyi inceleme fırsatı bulursak ; senin de bahsettiğin gibi açık kafa çift lastik farkını makara ile görmemek mümkün değil . Benim aldığım dönemde orjinalinde açık kafa ve çift lastik var . Open pro larda artık çift lastik ve açık kafa olarak bulabiliriz . Ama sevindim bu tarz uyarı maiyetinde düzenlemeler güzel oluyor . Teşekkürler .

Gönderildi : 16/09/2020 22:11
Atakan
(@atakan)
Kıdemli Üye

@selahi rica ederim. Hayırlı satışlar 🙂

Gönderildi : 16/09/2020 22:20
Selahi
(@selahi)
Yeni Üye
Konuyu Başlatan

@atakan teşekkür ederim, sizinde katkılarınızla zıpkın ve makaranın(350tl) toplam fiyatı : 1500 TL olmustur. Hayırlara vesile olsun 😁

Gönderildi : 16/09/2020 22:22
Paylaş :

©2025 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account