YENİ ÜYE OLUP ÜYELİK ETKİNLEŞTİRME E POSTASI ALAMAYAN OLURSA BU MAİL ADRESİNE BİLDİRSİN YARDIMCI OLALIM.
iletisim@spearfishingturkey.com
elimde fazlalık durumda olan 2 adet cayman et satılık.
cayman et 95 orjinal cok kullanılmamıs. sıfır 18mm cressi s45 lastikli. match 30 katlanır kollu makaralı. orjinal şiş. gögüs dayama lastikli. yanında mertsub kamera aparatı hediye. fiyatım 6000 tl.
cayman et 115 kozmetik temizlik boyası için için boru tıpalarına kadar sökülerek fırın elektrostatik boya yaptırılmıstır. sıfır 6.75 150 cm omer şişi üzerinde.
zor bulunan ergonomik elcikli ögüs dayama lastigi var.
omer match 50 makaralı makrada 50 mt dynema ip sarılı.
2x 14 mm cressi pure sarı lastikli . fiyatım 6500 tl.
muadili pathos sniper göre fiyatlar uygun. meraklı bir arkadasa gitmesi dileğiyle.
Merhaba. Ürün görsellerini buraya yüklemeniz daha iyi olacaktır. Sarı site linklerini kaldırıyorum bilginiz olsun.
Cayman et95
@onr6nkoc ben cep teldeki tarayicidan bir turlu foto ekleyemedim. Chrome kullaniyorum. Ekledigim fotolar cikmiyor.
Yazım panelinin altında ki direk yükle butonuna basın. Açılan menüden galerinizdeki görselleri bulun. Resimler otomatik olarak olarak buraya yuklenecektir.
@onr6nkoc öyle yapiyorum. Fotolar yukleniyor. Post ettigimde hic birsey cikmiyor
Satın Alanada,satanada hayırlı olsun.