Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz
Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için spearfishingturkey@gmail.com e-posta adresi üzerinden bize ulaşabilirsiniz.
Selamlar herkese. Subea spf 540 bot tipi şamandıra arıyorum ancak sıfır olarak TR de satış yapan hiç bir yer bulamadım. Az kullanılmış iyi durumda olarak ikinci el satan var mıdır?
Decathlonda mevcut gözüküyor
@urlali Selamlar.Belki 2.el bulabilirsiniz ama çok kullanışlı bir şamandıra olacağını sanmıyorum.
Bu tarz bir şamandıra bakarsanız daha kullanışlı olacağı düşüncesindeyim.Suyunuzu,fenerinizi,kakıçınızı,yedek zıpkınınızı,atıştırmalık çikolata vb isterseniz bu tarz şeyleri yerleştirebilirsiniz (düdükte bulundurmanızı öneririm).Dalın sağlıcakla.
@urlali Selamlar.Belki 2.el bulabilirsiniz ama çok kullanışlı bir şamandıra olacağını sanmıyorum.
Bu tarz bir şamandıra bakarsanız daha kullanışlı olacağı düşüncesindeyim.Suyunuzu,fenerinizi,kakıçınızı,yedek zıpkınınızı,atıştırmalık çikolata vb isterseniz bu tarz şeyleri yerleştirebilirsiniz (düdükte bulundurmanızı öneririm).Dalın sağlıcakla.
Merhaba, elimde bunun aynısı var. Şamandıra çıpası ve kemere bağlama kurşunu da var. 2 3 kez ancak kullanmışımdır. Düşünürseniz piyasa fiyatına göre uygun olacak şekilde satabilirim.