Subea spf 540 şaman...

Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için  spearfishingturkey@gmail.com e-posta adresi üzerinden bize ulaşabilirsiniz.

Subea spf 540 şamandıra arıyorum.

4 Mesajlar
4 Üyeler
3 Reaksiyonlar
213 Görüntüleme
Urlali
(@urlali)
Yeni Üye
Konuyu Başlatan

Selamlar herkese. Subea spf 540 bot tipi şamandıra arıyorum ancak sıfır olarak TR de satış yapan hiç bir yer bulamadım. Az kullanılmış iyi durumda olarak ikinci el satan var mıdır?

Gönderildi : 14/11/2024 15:07
Alper reaksiyon verdi
(@ertan)
Yeni Üye

Decathlonda mevcut gözüküyor

Gönderildi : 30/04/2025 17:53
Alper
(@alper-aykan)
Trofe Üye

@urlali Selamlar.Belki 2.el bulabilirsiniz ama çok kullanışlı bir şamandıra olacağını sanmıyorum.

Bu tarz bir şamandıra bakarsanız daha kullanışlı olacağı düşüncesindeyim.Suyunuzu,fenerinizi,kakıçınızı,yedek zıpkınınızı,atıştırmalık çikolata vb isterseniz bu tarz şeyleri yerleştirebilirsiniz (düdükte bulundurmanızı öneririm).Dalın sağlıcakla.

Gönderildi : 30/04/2025 20:55
Balıkdenizde ve ONR6NKOC reaksiyon verdi
Balıkdenizde
(@balikdenizde)
Prof. Üye

Gönderen: @alper-aykan

@urlali Selamlar.Belki 2.el bulabilirsiniz ama çok kullanışlı bir şamandıra olacağını sanmıyorum.

-- Ek mevcut değil --

Bu tarz bir şamandıra bakarsanız daha kullanışlı olacağı düşüncesindeyim.Suyunuzu,fenerinizi,kakıçınızı,yedek zıpkınınızı,atıştırmalık çikolata vb isterseniz bu tarz şeyleri yerleştirebilirsiniz (düdükte bulundurmanızı öneririm).Dalın sağlıcakla.

Merhaba, elimde bunun aynısı var. Şamandıra çıpası ve kemere bağlama kurşunu da var. 2 3 kez ancak kullanmışımdır. Düşünürseniz piyasa fiyatına göre uygun olacak şekilde satabilirim.

Gönderildi : 01/05/2025 12:41
Paylaş :

©2025 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account