Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Karagözü el ile yakalamak

3 Mesajlar
3 Üyeler
7 Beğeniler
1,033 Görüntüleme
Passiontripmaster
(@sonertas)
Mesajlar: 178
Zıpkıncı Forum Yönetimi
Konuyu Başlatan
 

Malum meramda saatlerce boş geçen sortilerin sonunda Yeni kombinasyon yaptığım Zıpkıni deneme fırsatı bulamamıştım. Tam çıkayım artık derken güzel bir taş gördüm son bir agason yapayim dedim. daha kabzeyi taşa vurmamla balığın gelmesi bir oldu refleks bir atisla balığı sadece sersemletebildim. Çünkü yeni yaptığım kombinasyonda gereksiz bir fanteziye girerek kalama ipini sisin ortasındaki Fine bağlamıştım. Ince misina olduğu için atma yapmamış şiş çıktıktan 1m kadar sonra kafada misina sıkışmıştı..baktım balık Başka yöne şiş Başka yöne gidiyor hemen balığa yonlendim..balık kendine gelmeden yakaladım lakin balıkta iğne ucu kadar bile delik yokken nasıl bukadar sersemledi anlayamadım..dalın sağlıcakla.(Bu arada ilk kamera esprisini ben yapayım Evet çekimi çamaşır makinesiyle yaptım 😁😁 )

 
Gönderildi : 11/04/2020 01:46
Konu Etiketleri
Rıdvan (scotchsoda)
(@ridvan)
Mesajlar: 1116
Sığ su avcisi Forum Yönetimi
 

Aynısı bana oldu iki kez indim ama benimki şişten çıkmıştı .Nefesine sağlık sana bana güzel bir kamera şart badi...

 
Gönderildi : 11/04/2020 01:53
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
 

Nefesine sağlık abi uçan kaçan kurtulamıyor senden 👏👍 kendi espirini kendin yapmışsın o yüzden kamera konusuna değinmiyorum 😁

 
Gönderildi : 11/04/2020 19:55
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account