Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Zıpkın şişi

5 Mesajlar
4 Üyeler
5 Beğeniler
1,285 Görüntüleme
Mesajlar: 15
Konuyu Başlatan
(@husnuefe)
Yeni Üye
Katılım : 3 sene önce

Ben 1 av öncesinde çok fazla kayaya sıkmıştım bugün av yaptım hiç bir türlü nişan aldığım yere gitmiyor birtane zıpkıncı abi sisime baktı yamuk dedi ben şişi düzleştirebilirmiyim yoksa yenisimi almam gerek

Yanıt
4 Adet Yanıt Var
2 Adet Yanıt Var
Barracuda
Yönetici
(@can)
Katılım : 7 sene önce

Mesajlar: 2723

@husnuefe şişin düz olması makbuldür. Şişi düz bir zemine yatırıp eğrilik kontrolü yapabilirsin. Benim tahminim senin şişindeki yamukluk kelebek pim deliğinden uca doğru oluşan türden. Demir parmaklık, bahçe kapısı pervazı gibi bir yere şişi sokup eğriliğin tersine doğru baskı uygulayarak yamukluğu tamamen olmasa da düzeltebilirsin.

Yanıt
(@husnuefe)
Katılım : 3 sene önce

Yeni Üye
Mesajlar: 15

@can aynen dediğin gibi abi şişi çıkarıp elimle bı Nisan aldimda ucunda bi şağa kayıklık var

Yanıt
ONR6NKOC
Mesajlar: 1231
Forum Yönetimi
(@onr6nkoc)
Başımı o denizden çıkarayım desem! Balığım ya; nefesim kesilir....
Katılım : 4 sene önce

Merhaba sisin uç kısmını çok fazla olmamak kaydı ile bir duvara yada taşların arasına sıkıştırarak hafif hafif esneterek düzeltebilirsin. Çok fazla esnetirsen kirilabilir.

Yanıt
Rıdvan (scotchsoda)
Mesajlar: 1116
Forum Yönetimi
(@ridvan)
Sığ su avcisi
Katılım : 4 sene önce

al yenisini kafanı yorma he dersen gene kayaya atarım o zaman şiş düzeltmesini öğren yada şişin kıymetini bil 😀 ben stok yaptım şişlerimin yedekleri var şükür 1-2 metre ilerimde ki koskoca balığı vuramadıktan sonra çok küfür ettim hayatımın trofesini kaçırmıştım...

Yanıt
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account