Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz
Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için spearfishingturkey@gmail.com e-posta adresi üzerinden bize ulaşabilirsiniz.
Zıpkının kurarken hem karnımda iz oluyor(kızarıyor)zıpkınım apnea mokan 75 lik ilk kuruşta rahat ama 2,3 kuruşta artık karın acısından kuramıyorum yaşım 16
Merhaba. Öncelikle zıpkın karında kurulmaz. Zıpkını göğüs dayamasini diyafram kası üzerine dayayıp kurmalısın.
Sebeplere gelince lastiğin çok sert olabilir. Elbisende göğüs pedi var mı. Elbisesiz mi daliyorsun.
Zıpkın göğüs dayamasina epdm sünger yapıştırabilirsin. Bu acimasini engeller.
Kardeşim elbiseyle daldığını farzederek konuşuyorum, zıpkını doğru yere yaslıyor musun? Doğru nokta tam olarak Görselde gösterdiğim yerdir.
Elbisesiz dalmamalısın. Güvende kal ve çok dikkat et lütfen..
Elbisesiz dalıyorum kemik zedelenmesi oluyormuş o yüzden korktum şahsen size bi danışıyım istedim ben karnımın bi üst kısmına yaslıyorum
Ben kuzey egede avlanıyorum kuzey egede güzel meralar arıyorum her gittiğim yerde neredeyse hiç balık olmuyor
"Kemik zedelenmesi" :), sanirim zipkin ve hedef balik tercihlerini gozden gecirmende fayda var.
Soruna gelince:
1. Google image'lardan "aliexpress spearfishing pad" seklinde search et, buna benzer urunler TEMU'da ve TR'de de olmasi gerekiyor.
2. Bir tur sert plastik pad/yastik yaninda tasiyabilirsin. Bende de bu sekilde bir sorun vardi elbisesiz daliyordum ve bildigin gogus ve karinin birlestigi yer mosmor oluyordu bir tur sert plastikten basinc alanin yayilmasi icin bir pad bulup onu kapzeye koydum orda tutturamadigim icin sonrasinda ip ile bir sekilde anahtarlik gibi gezdirir oldum. Yine morluk oluyordu rahatsizda ediyordu ama direk kapze deki gibi rahatsizlik vermiyordu.
Ben sorunu çözdüm zıpkının kabzesine bulaşık süngeri taktım lastik ile tabi bunun kısa süreli bişey olduğunu düşünüyorum sonuçta bulaşık süngeri suda yıpranır ilerde neopran kumaş yada epdm sünger takıcam