Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Saros Körfezi Hakkında

6 Mesajlar
7 Üyeler
1 Beğeniler
3,677 Görüntüleme
Mesajlar: 1
Konuyu Başlatan
(@maviyesill)
Yeni Üye
Katılım : 4 sene önce

Iyi günler arkadaşlar.. bir arkadaşımla beraber bu ayın (ekim) ortalarında saros körfezine gitmeyi düşünüyoruz daha önce hiç gitmedik daha çok karadenizde avlanıyorduk daha önce giden varsa bize yardimci olabilir mi? Sarosun kuzeyine gitmeyi düşünüyoruz tavsiye edeceğiniz bir koy veya orası hakkında bilmemiz dikkat etmemiz gereken birşey varmıdır. Şimdiden teşekküler..

Yanıt
5 Adet Yanıt Var
1 Yanıt
Caner Fuat KURT
(@canerfuatkurt)
Katılım : 6 sene önce

Üye Palazı
Mesajlar: 164

@maviyesill

Öncelikle Karadeniz avcısı için derin ve soğuk sular. Bunu aklınızda tutun çünkü sizi zorlar, risk almayın.

 

Kabatepe Orman Kampı'nda 20 gün kamp yapmıştık. Hergün daldık, ufak tefek tavalıklar çıkmıştı ama meralar çok da bereketli değildi. Eğer amaç av odaklı bir kamp ise başka yer bakmanızı tavsiye ederim. Mesela Gökçeada güzel bir tercih olabilir. Yine derin sular ama sinaritin bile 6/7 mt de gezdiğini biliyorum.

Yanıt
Mesajlar: 1
(@barisuzunoglu)
Yeni Üye
Katılım : 4 sene önce

Çok temiz berrak suyu var çok fazla tuzlu onun dışında bildiğim birşey yok erikli yayla danişment taraflarına girmenizi tavsiye ederim

Yanıt
Mesajlar: 1
(@fiko)
Yeni Üye
Katılım : 5 sene önce

Sarosta balık kalmadı.Boşuna gelmeyin .Yıllarca talan edildi.

Yanıt
1 Yanıt
Cagriclk
(@cagriclk)
Katılım : 4 sene önce

Yeni Üye
Mesajlar: 8

@fiko

Babam sarosda yaşıyor 4.cü dalışım acemiyim vurmayı bırak bir tane bile balık göremedim 

Yanıt
zencuk
Mesajlar: 775
Forum Yönetimi
(@zencuk)
Yönetici
Katılım : 4 sene önce

Başlık açılalı epey olmuş ama başka bir hobidaşa fikir vermesi açısından 2 kelamda ben edeyim 😆  Aslında her mera balık yapar sadece doğru zamanda doğru yerde olmak lazım. Sarozda trofe balık alabileceğiniz yerle ahtapot-ıstakoz alacağınız yer aynı değildir. Haziran ayında kuyruk görmediğiniz bir yere Eylülde girerseniz levreğe doyabilirsiniz. Su sıcaklığıyla ilgilide yazın sarozda sular diğer deniz ve bölgelere göre nispeten soğuk olur. Bunun nedenide muhtemelen deniz suyuna karışan kaynak sular fakat ekim ayında karadenizin suyu daha soğuk olucaktır. Bu durum bu ay içinde geçerli tabi. Şuanda gideceklere tavsiyemde sarozun kuzeyi değilde güneyini tercih ederlerse levrek alırlar 😀  Daha da mera söylemem 😏

Yanıt
Mesajlar: 1
 AtOz
(@atoz)
Yeni Üye
Katılım : 4 sene önce

Saroz körfezi balık cennetiydi, ta ki trol tekneleri dipteki hayatı süpürünceye kadar...

Yanıt
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account