Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

lastik germe

4 Mesajlar
3 Üyeler
6 Beğeniler
863 Görüntüleme
Mesajlar: 17
Konuyu Başlatan
(@311370tm)
Yeni Üye
Katılım : 4 sene önce

90 lık zıpkın tek lastik ise ilk centiğemi yoksa ikincisinemi takmamız daha uygun olur ve nedenleri lütfen, şimdiden teşekkkürler

Yanıt
3 Adet Yanıt Var
mccebi
Mesajlar: 22
(@mccebi)
Yeni Üye
Katılım : 4 sene önce

merhaba, 90'lık tüfeğimde 18mm 65cm pathos tnt lastiği ilk çentikte kullanıyorum. Gayet de memnunum. Son çentikte kullanmıyorum çünkü daha fazla efor istiyor ve bu efora değecek bir av yapmıyorum. Karadeniz'de avlanıyorum çok da berrak sularımız yok ve karşılaştığım en iri balık levrek. sonuç olarak naçizane önerim ikisini de deneyin ve size daha verimli geleni kullanın.

Bu tüfeğimle bir kaç videom var. Fikir vermesi açısından:

Yanıt
Gokmen Elgun
Mesajlar: 76
(@gkmn)
Yeni Üye
Katılım : 5 sene önce

 Lastik doğru katsayı ile kesilip boğulmuş ise 2. çentik ( tetiğe yakın olan kastım ) lastiğin tam performansı ile atış yapmasını sağlar. Zıpkınınızın maksimum menzil ve momentle şişi sürmesi içindir. Önündeki çentik çift lastik kullanımında diğer lastiği takmak için veya kurma çentiği. Şişinizde yerini bilmediğim için kesin bir şey diyemiyorum. Ama 1. çentiği taş altına sıkarken ya da çok sığ (1-2 mt ye kadar) derinliklerde ve çok kayalık yerlerde avlanırken uzak atış gerektirmeyen durumlarda kullanabilirsiniz. Amaç ihtiyacınız olmayan momenti boşuna şişe yüklememek ve şişi korumak. Şahsen ben öyle yapıyorum.

Yanıt
1 Yanıt
(@311370tm)
Katılım : 4 sene önce

Yeni Üye
Mesajlar: 17

aydınlatıcı oldu teşekkürler

Yanıt
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account