Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Eğitim

5 Mesajlar
3 Üyeler
6 Beğeniler
566 Görüntüleme
Mesajlar: 3
Konuyu Başlatan
(@y-yilmaz)
Yeni Üye
Katılım : 2 sene önce

Herkese merhaba,

Bu spora başlamak istiyorum. İstanbulda eğitim nereden alabilirim.

Yanıt
4 Adet Yanıt Var
2 Adet Yanıt Var
Xentospy
(@xentospy)
Katılım : 3 sene önce

Yeni Üye
Mesajlar: 95

@y-yilmaz Merhabalar, öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Sadece videolarına denk geldiğim bir hoca var İstanbul’da. NEFESSİZ ADAM yazarsanız YouTube’a her videosunun altında yorumlarda numarası var. Ancak kendisini tanımıyorum, kendisinden eğitim almadım. Sadece bildiğimi paylaşmak istedim. Dalın sağlıcakla

Yanıt
(@y-yilmaz)
Katılım : 2 sene önce

Yeni Üye
Mesajlar: 3

Teşekkür ederim

Yanıt
Arif Mücahid
Mesajlar: 48
(@arifmucahid)
Yeni Üye
Katılım : 4 sene önce

Hocam Nefessiz Adam (Alpaslan KULAKAÇ) hoca kocaelinde eğitim veriyor, ben geçtiğimiz ay kendisinden eğitim aldım ve çok memnunum. Aşırı ilgili ve zaman/efor harcamaktan çekinmeyen bir insan.

Aynı zamanda PADI eğitmeni, yani 3 günlük eğitimin sonunda uluslararası serbest dalgıç sertifikanız oluyor, bütün eğitim dünya standartlarına uygun bir şekilde yapılıyor.

Eğitimden önce 4 kg ağırlık ve kıyafetsiz 4 5 M inemiyordum, çok ciddi kulak sıkıntım olmasına rağmen geçen hafta 4 KG ağırlık 5MM kıyafet ile 13M daldım, (aşağı inme süremin yarısı kulak eşitleme ile geçti 😀 ). Kesinlikle tavsiye ederim.

Yanıt
Mesajlar: 3
Konuyu Başlatan
(@y-yilmaz)
Yeni Üye
Katılım : 2 sene önce

Çok teşekkürler

Yanıt
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account