Dalış regülötörü sa...
 
Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Dalış regülötörü saati bakımı

5 Mesajlar
3 Üyeler
1 Beğeniler
636 Görüntüleme
Mesajlar: 2
Konuyu Başlatan
(@varol17)
Yeni Üye
Katılım : 3 sene önce

Sa arkadaşlar. Bi kaç sorum olacam elimde scubapro regülötör saati var hortumunun ucu kırıldı. Ben bu saatin hortumunu degiştirmek istiyorum. Elimde sıfır hortumda var ama alçak basıncmı yüksek basıncmı bilmiyorum. Birde saatten hortumu sokemedim hertarafı kapalı bilen birisi detaylı anlata bilirmi

Yanıt
4 Adet Yanıt Var
1 Yanıt
Haktan N.
(@dreamdiver)
Katılım : 4 sene önce

Trofe Üye
Mesajlar: 792

@varol17 regülatör hortumu lp yani low preeure alçak basınç hortumudur, regülatörün 1. kademesine takılan ve tüpteki havayı gösteren hortum ise hp yani high pressure yüksek basınç hortumudur. BC hortumu ise yine LP hortumdur. Hortumların üzerinde yazmakla beraber 1. kademeye takılan uç metal kısmının karışmaması için zaten farklı çaptadır. Bunun yanında tüm hortumları sökmek için 15 numara anahtara monometreyi sökmek için ise 1 adet 15 lik 1 adette ayarlı anahtara ihtiyacınız olacak. sökerken Oringlere zarar verebilirsiniz, değiştirmek gerekibilir. Eğer nasıl yapılacağını bilmiyorsanız hiç riske girmeyin bir profesyonelden yardım alın.

Yanıt
Mesajlar: 2
Konuyu Başlatan
(@varol17)
Yeni Üye
Katılım : 3 sene önce

Hortumu saatten hiç bir şekilde sökemiyorum

Yanıt
2 Adet Yanıt Var
Barracuda
Yönetici
(@can)
Katılım : 7 sene önce

Mesajlar: 2723

@varol17 merhaba forumdaki büyük çoğunluk serbest dalış disiplini ile alakalı olduğundan scuba malzemelerine yabancıdır diye düşünüyorum. Aslında mesajı yazarken aklıma geldi. Forumun müdavimlerinden ve dalış eğitmeni olan bir abimiz var ancak uzun zamandır kendisi forumda görünmüyor. Kendisini etiketliyorum umarım görür ve bir ses verir.

@dreamdiver  Haktan Hocam nerelerdesin? Yardımına ihtiyacımız var. Sesin çıkmıyor uzun zamandır umarım iyisindir. 

Yanıt
Haktan N.
(@dreamdiver)
Katılım : 4 sene önce

Trofe Üye
Mesajlar: 792

@can selamlar Can uzun zamandır işlerimin yoğunluğundan ilgilenemedim forumla, teşekkürler iyiyim.

Yanıt
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account