Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Cressi Comanche rail 75

3 Mesajlar
3 Üyeler
1 Beğeniler
861 Görüntüleme
Mesajlar: 2
Konuyu Başlatan
(@seawolf41)
Yeni Üye
Katılım : 2 sene önce

Öncelikle herkese merhaba. Bu ilk konu açışım. Aranıza yeni katıldım. İlk kullandığım zıpkın diverman diablo 95 çift 14mm. Lastikli modeldi. Daha sonra Pescador ghost 90 çift 16 mm. Lastikli zıpkına geçtim. Fakat bir talihsizlik neticesi tedavisi oldukça uzun sürecek olan tenisçi dirseği rahatsızlığı oluşunca, daha hafif bir zıpkına ihtiyacım oluştu. Bu nedenle yurt dışından cressi comanche rail 75 mm. bir zıpkın getirttim. Şu an gümrükte. Bu zıpkını kullanan arkadaşlarımız varsa görüşlerini rica ediyorum .

Yanıt
2 Adet Yanıt Var
2 Adet Yanıt Var
Barracuda
Yönetici
(@can)
Katılım : 6 sene önce

Mesajlar: 2723

@seawolf41 merhaba aramıza hoş geldiniz. Sağlık probleminiz umarım en kısa zamanda hallolur. 75 cm zıpkın seçimi boy olarak biraz kısa olmuş. Keşke 90 en azından 82 cm bir tüfek tercih etseydiniz.

Kara kıyı avlanıyor ve trofe balık peşinde değilseniz 90 lık tüfek için 120 cm 6.50mm şiş ve tek 16 mm small hole tek lastik kullanabilirsiz. bu şekilde lastiği çekmesi aşırı zor olmaz.

Yanıt
(@seawolf41)
Katılım : 2 sene önce

Yeni Üye
Mesajlar: 2

@can  cevabınız için çok teşekkür ederim. Elimdeki 90 ve 95'lik tüfekleri halen tutuyorum. Bunları her an tek lastik kombinasyonuna çevirmem mümkün. Ancak, iyileşme sürecinde hafif ve manevra sırasında dirseğime daha az yük bindirecek bir zıpkın ararken Comanche rail dikkatimi çekti. En az 6 ay dirseğimi sakınmam gerekiyor. Dalmadan da yapamıyorum.İlk fırsatta deneyip burada paylaşırım

Yanıt
mustafa ilkuçan
Mesajlar: 19
(@mutanni)
Yeni Üye
Katılım : 6 sene önce

Geçmiş olsun. Benzer sorunları yaşamış biri olarak önce sağlık diyorum.

Aldığiniz zıpkın gayet güzel ,güle güle kullanın. Kol dirsek ve omuz problemi olduğu zaman  ters mekanizmalar kurarken daha çok zorluyor.Bu yüzden düz mekanizma bir artıdır.Belki Cressi lastikler sert gelebilir,onu da daha yumuşak bir kastikle değiştirebilirsiniz.

Biraz iyileşince 82/85 bir zıpkınla yumuşak geçiş yaparsınız.

Sağlıkla.

Yanıt
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account