Baskın Avı Hakkında...
 
Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Baskın Avı Hakkında Bilgi

7 Mesajlar
5 Üyeler
9 Beğeniler
762 Görüntüleme
Mesajlar: 5
Konuyu Başlatan
(@ege_beyi)
Yeni Üye
Katılım : 4 sene önce

Bu sporda yeni olduğum için forumlardan da takip ettiğim üzere baskın avları ilgimi çekti.Bu konu ile tecrübeli arkadasların anılarını yada tekniklerini okuyup uygulamak isterim.Herkese selam olsun.

Yanıt
6 Adet Yanıt Var
zencuk
Mesajlar: 779
Forum Yönetimi
(@zencuk)
Yönetici
Katılım : 4 sene önce

Merhaba, baskın avını en doğru uygulayan eski forumun üstadlarından Ali Abinin(Mudanyali Ali) videolarını izleyebilirsiniz. Özellikle baltabaş avları gerçekten harika ağaçtan mevya toplar gibi toplar 🤣 Şuraya bırakayım bi tane videosunu diğerlerinede kanalından ulaşırsınız.

Yanıt
1 Yanıt
(@ege_beyi)
Katılım : 4 sene önce

Yeni Üye
Mesajlar: 5

@zencuk teşekkürler üstat

Yanıt
ONR6NKOC
Mesajlar: 1231
Forum Yönetimi
(@onr6nkoc)
Başımı o denizden çıkarayım desem! Balığım ya; nefesim kesilir....
Katılım : 4 sene önce

Öncelikle Baskın avi için  güzel videodaki gibi güzel taşlık mera gerekli. Sonrasında ise balıkların hareketlerini ve karşılaşacağınız meralari iyi tanımalisiniz. Onun haricinde geriye kalan sessizlik ve atış kabiliyeti balık sizi fark etmeden siz onu fark etmelisiniz. En güzel baskın avları levrek ve baltabaşlara olur.

Yanıt
Mesajlar: 5
Konuyu Başlatan
(@ege_beyi)
Yeni Üye
Katılım : 4 sene önce

Teşekkür ederim..

Yanıt
Buğra Batuhan
Mesajlar: 529
(@bbatuhan)
Kıdemli Üye
Katılım : 5 sene önce

Valla video harika atışlarda çok güzel.

Yanıt
Zek
Mesajlar: 125
 Zek
(@zek)
Yeni Üye
Katılım : 4 sene önce

Baskın avı çok zevklidir ve baştan çok emek ister ama sonra biter emek ve eğlence başlar. 
Koy uçlarındaki kayalık alanlar, hatta su yüzeyine minik dağlar gibi kayalıklar çok aranan özelliktir. Koy ağızlarında neredeyse akıntı hep aynıdır. Balıklar bu akıntılarda bilerek ya da bilmeyerek aynı güzergahta gider gelirler, neredeyse tekrar tekrar izlediğiniz bir görüntü gibi olur işte bu devinimi yakalayıp ezberlediğinizde armut gibi toplanır balıklar. Özellikle sürü balıkları baskına bile gerek kalmaz. Tek noktada durursunuz ve sürekli önünüzden aynı sürü geçer durur. 
Tabi bu tatilde gittiğiniz ilk defa girdiğiniz yerlerde zor olur. Aynı bölgede 2-3 dalış yapıp devinimi ezberlemek gerekir ama yazlık gibi sürekli gittiğiniz meralarda tadından yenmez. Mesela akşama çipura istediniz, iner alırsınız balığı. Devinimi bildiğiniz yerde bir iki dalış sonra rutini yaklar ve her seferinde karşı karşıya kalırsınız balıklarla. Bir  Meram var benim böyle ama artık verimli boyda balık kalmadı.

Yanıt
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account