Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

levrekler kaçıyor yardım

6 Mesajlar
6 Üyeler
17 Beğeniler
1,675 Görüntüleme
(@bogac-berk)
Mesajlar: 20
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

kuzey izmirin güzide beldesi olan çandarlı dayım bu aralar sarıkulak çok oluyor fakat abiler agaşondayken gırtlak sesi yapıyorum kefal sürüsü geliyor ama onlarda temkinli levrek ise görüş açıma bile gelmeden hemen kaçıyor yada çok uzaktan geçiyor derinlik 1.20 metre filan nedeni nedir elbisem siyah acaba ondan dolayı mı beni aydınlatabilirseniz çok sevinirim herkese iyi dalışlar

 
Gönderildi : 26/05/2021 19:53
ONR6NKOC
(@onr6nkoc)
Mesajlar: 1228
Başımı o denizden çıkarayım desem! Balığım ya; nefesim kesilir.... Forum Yönetimi
 

Dalislarinizda hiç kıpırdamıyin. Balığı takip etmek için Kafanızı sağa sola haraket ettirmeyin . Sadece gözlerinizle takip edin.  Çok aşırı gırtlak sesi çıkarmayın zıpkınin ucuna kadar gelirler. Kamuflaj çok önemli değil. sağlıcakla Dalin.

 
Gönderildi : 26/05/2021 20:39
zencuk
(@zencuk)
Mesajlar: 778
Yönetici Forum Yönetimi
 
Gönderen: @onr6nkoc

Dalislarinizda hiç kıpırdamıyin. Balığı takip etmek için Kafanızı sağa sola haraket ettirmeyin . Sadece gözlerinizle takip edin.  Çok aşırı gırtlak sesi çıkarmayın zıpkınin ucuna kadar gelirler. Kamuflaj çok önemli değil. sağlıcakla Dalin.

Bunlara ek birde iyi saklanabilirsen, mümkün oldukca kendini gizlersen merakına yenik düşecektir. Kaya varsa arkasına geç, yoksa eriştelerin uzun olduğu yere kendini gömebilirsin. Kımıldamadan beklersen önüne geleceklerdir

 
Gönderildi : 26/05/2021 20:43
Wolfenstein
(@wolfenstein)
Mesajlar: 293
Üye
 

Düşün ki sniper elite oynuyorsun. Yapman gereken en önemli şey nedir? Atışını yapmadan önce çok iyi saklanmış olmak değil mi? Hayalet gibi hareket etmek. İyi hedef almak ve iyi atış yapmak, çünkü tek atış şansın var. Kendini bir şeylerin arkasına gizle ama mutlaka bir kere olsun başını çok az gösterip geri saklan. Sen bir yemmişsin de avcı da balıkmış, onu fark eder etmez kendini saklıyormuşsun. Böyle hareket etmelisin. Zaten merakına yenik düşüp gelecek, sonra atışını yaparsın. Son olarak kardeşim, vurduğun balığı hemen söndürmeyi unutma, avına saygı duy, can çekişmesine izin verme. Kolaylıklar dilerim.

 
Gönderildi : 27/05/2021 08:09
OSMAN BELEK, Sinan Deniz, ONR6NKOC and 1 people reacted
gkhnkck1990
(@gkhnkck1990)
Mesajlar: 329
Üye Palazı
 

sen uzaktan görüyormuşsun bak ben onu da göremiyorum 🙂

şaka bir yana bunlar hep tecrübedir diye avutuyorum kendimi , yani balık görememek, görünce vuramamak vs . hepsini zamanla çalışarak , okuyup burdaki tecrübelerimizin desteği ile atlatacağız inşallah .

sağlıklı nefesler

 
Gönderildi : 28/05/2021 08:11
ONR6NKOC and Wolfenstein reacted
Abit Ayan
(@abit-ayan)
Mesajlar: 218
Üye Palazı
 

@bogac-berk küçük bir bilgide ben vereyim saklanacak yerin yoksa hedef küçültmelisin yattığın yerde paletlerin havaya kalkmamalı ayrıca tüfeği uzatmış bir şekilde değilde kendine olabildiğince yakın tut birde balık yaklaşmaya başladığında atış yapmak için acele etme sakin ve minimum hareketle ağır çekime al kendini korkma balık sana yaklaşmaya başladımı merakını cezbettiğinde hemen uzaklaşmaz hatta bazen karavana atarsın levrek inatla gelir yanında dolaşır küçük bir dip not ( kefalleri ürkütürsen levrek yaklaşmaz ) sağlıklı dalışlar

 
Gönderildi : 28/05/2021 15:17
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account