Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Videolu Karbon Palet İncelemesi (Fondeep)

3 Mesajlar
2 Üyeler
7 Beğeniler
1,440 Görüntüleme
Caner Fuat KURT
(@canerfuatkurt)
Mesajlar: 164
Üye Palazı
Konuyu Başlatan
 

Arkadaşlar selamlar, son zamanlarda videolara vakit ayıramamıştım. Son videom yayında, sağlıcakla dalın.

 
Gönderildi : 10/04/2021 21:08
Abit Ayan, Barracuda, Samet K. and 3 people reacted
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
 

@canerfuatkurt emeğine sağlık kardeşim. Yine faydalı bilgiler içeren dolu dolu bir video hazırlamışsın. Yerli karbon markaları arasında bence gönül rahatlığı ile alınıp kullanılabilecek iki karbon markası var Sharksub ve Fondeep. Ben karbon palaya geçiş yapmaya karar verdiğimde Fondeep ve Sharksub arasında kalmıştım sırf lokasyon olarak yaşadığım yere yakın diye Sharksub markasını tercih ettim. Cressi Gara Moduler ayaklığıma vidalı montaj yaptılar ve palalardan çok memnun kaldım.

Forumda da bahsi geçtikçe iki markayı da gönül rahatlığı ile önerebiliyorum. Karbon pala su altı avcılığında ciddi farklar yaratıyor 👍

 
Gönderildi : 12/04/2021 19:10
Caner Fuat KURT
(@canerfuatkurt)
Mesajlar: 164
Üye Palazı
Konuyu Başlatan
 

@can

Teşekkür ederim dostum, az önce özel mesaj yoluyla bir soru soran arkadaşa da senin bu yazdıklarına yakın bir cevap verdim. Sharksub da uzun yıllar kullandığım ve kalitesini beğendiğim bir palet, sadece ikisini de uzun süre deneyimlemiş biri olarak Fondeep daha kalitelidir diyebilirim. Performansı ve itiş gücü çok tatmin edici. Sağlıcakla dal.

 
Gönderildi : 13/04/2021 09:59
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account