Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

istanbul adalar dalış

5 Mesajlar
4 Üyeler
0 Beğeniler
853 Görüntüleme
Reco35
(@reco35)
Mesajlar: 24
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

Merhabalar

baya bir süredir takip ediyorum sürekli okuyorum nefesini tutmakta sıkıntı değilmiş dalıcak yer bulmak sıkıntıymış :)))  sürekli birileri ceza yiyor birine uyarı geliyor baya uğraşıyorlar insanlar.Ben istanbul dayım adalar tarafına geçmeyi düşünüyorum dalış için , yasak bölge içerisinde değil sanırım  malzemelerimi şehir hatları gemisi ile karşıya geçirebilirmiyim bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi ?

 
Gönderildi : 11/08/2022 16:27
Arif Mücahid
(@arifmucahid)
Mesajlar: 48
Yeni Üye
 

Hocam selamlar,

Dalışa yasak alanlar sahil güvenliğin "Dalışa Giderken" adlı broşüründe belirtilmiştir, bildiğim kadarıyla Sedef Adası çevresinde dalış yasağı var ama büyük adanın diğer tarafında bir yasak var mı yok mu emin değilim.

Zıpkını taşıma ile alakalı bir kurala henüz denk gelmedim ama vatandaşları tedirgin etmemek için gözükmeyecek şekilde bi çantada taşırsanız problem olmaz sanıyorum, zira ben otobüste sırtımda paletler,elimde zıpkın sahile gitmiştim, kimse durdurmamıştı 😀

 
Gönderildi : 12/08/2022 11:13
EmAy
 EmAy
(@emay)
Mesajlar: 91
Yeni Üye
 

Dalacak yer özellikle anadolu yakasında bol.Tuzla'dan başlayıp caddebostan kadıköy'de dahil liman ağzı olmayan her yerde dalabilirsin.Adalara gideceksen burgaza git ancak meşakkatli iş.

 
Gönderildi : 13/08/2022 13:29
 momo
(@momo)
Mesajlar: 78
Yeni Üye
 

@reco35 benim de dalacak yerim çok, nefesimi tutamıyorum 😀

 
Gönderildi : 13/08/2022 14:01
Reco35
(@reco35)
Mesajlar: 24
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

bende nefes için antreman yapıyorum.

burgaz a gittim haftasonu 7-8 tane kefal aldım baya iyiydi 3. 4. dalışa  göre.

 
Gönderildi : 15/08/2022 12:03
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account