Serbest Dalış Dünya...
 
Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Serbest Dalış Dünya Kupası ve Türkiye Şampiyonası Bugün Başlıyor

1 Mesajlar
1 Üyeler
0 Beğeniler
2,024 Görüntüleme
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
Konuyu Başlatan
 

SERBEST DALIŞ DÜNYA KUPASI VE TÜRKİYE ŞAMPİYONASI BUGÜN BAŞLIYOR

Türkiye Su altı Sporları Federasyonu (TSSF), serbest dalış dünya rekortmenlerinin katılacağı Dünya Kupası ve Türkiye Şampiyonası 02.10.2019 (bugün) başlıyor.

Serbest Dalış Dünya Kupası

CMAS-TSSF “Kaş Başka” Outdoor Serbest Dalış Dünya Kupası’nda 7 ülkeden 5’i kadın toplam 16 sporcu yarışacak. Aralarında dünya rekortmeni Rus Alexey Molchanov’un da yer aldığı sporcular, İnceboğaz Belediye Halk Plajı’nın açıklarında 1-5 Ekim tarihleri arasında 4 gün boyunca mücadele edecekler. Türkiye’yi Hüseyin Cavlı ve Fatih Mehmet Sevük’ün temsil edeceği, ev sahipliği yaptığımız Dünya Kupası’na katılan ülkeler Rusya, Amerika, Polonya, Kazakistan, Kolombiya, Brezilya ve Türkiye ile birlikte toplam 5 ülkenin sporcuları, sabit ağırlık (CW), paletsiz sabit ağırlık (CNF), çift paletli sabit ağırlık (CW-BF) ve ip destekli sabit ağırlık (FIM) kategorilerinde yarışacak. Yarışmalar 2 Ekim Çarşamba günü başlayıp 5 Ekim Cumartesi günü sona erecek.

Serbest Dalış Deniz Bireysel Türkiye Şampiyonası

Serbest dalıştaki bir diğer önemli organizasyon olan Serbest Dalış Deniz Bireysel Türkiye Şampiyonası ise Dünya Kupası yarışma programıyla eş zamanlı olarak TSSF tarafından 1-5 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek. 7’si kadın 27 sporcu, sabit ağırlık (CW), paletsiz sabit ağırlık (CNF), çift paletli sabit ağırlık (CW-BF) ve ip destekli sabit ağırlık (FIM) kategorilerinde Türkiye Şampiyonu olmak için mücadele edecekler.

TSSF Canlı Olarak Yayınlayacak

Serbest dalıştaki iki yarışma, TSSF’nin resmi youtube sayfasından canlı olarak yayınlanacak. Canlı yayın linki:  https://www.youtube.com/channel/UCtvFqxdk922xw1ZcEeRSakA

Kaynak : https://tssf.gov.tr

 
Gönderildi : 02/10/2019 10:43
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account