Kıyıya Vuran Balina...
 
Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Kıyıya Vuran Balina Kurtarıldı-Antalya-Finike

1 Mesajlar
1 Üyeler
0 Beğeniler
2,088 Görüntüleme
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
Konuyu Başlatan
 

Gagalı Balina tekrar yuvasında!
Finike kıyılarında karaya karaya vuran ve yaklaşık 4-4.5 m boyunda olduğu tahmin edilen “Gagalı Balina”, Sualtı Araştırmaları Derneği Cem Orkun Kıraç tarafından gelen yönlendirmelerle ve Finike Sahil Güvenlik Komutanlığı Personeli tarafından denize tekrar geri bırakılmıştır. Yüzgeçlerinde birkaç küçük yaranın olduğu, gözlerinden birinde yalancı balık takılmış olan balina 5 kez denize gidip tekrar geri dönmesinin ardından gövdesi okşanarak stresi dağıtılarak 6.kez denize bırakılmıştır. Ağlara takılarak karaya vurmuş olduğu düşünülen balinanın tekrar geri dönme ihtimaline karşın takibi hem enstitümüz hem de Sahil Güvenlik Komutanlığı personelince devam etmektedir.

Kaynak : https://www.facebook.com/akdenizsuurunleriarastirmaenstitusu/

gagalı balina2
gagalı balina1

Forumdaki İlginizi Çekebilecek Konu Başlıkları

 
Gönderildi : 29/11/2019 20:00
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account