Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

[Kapalı] Zıpkın Avı Türkiye Forum 2. Av Paylaşımı Yarışması İçin Oylama Başladı

15 Mesajlar
10 Üyeler
24 Beğeniler
2,059 Görüntüleme
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
Konuyu Başlatan
 
oylama başladı

Sosyal medyaya inat, eski forum kültürünü yaşatmak için çabalayan tüm üyelerimize katkılarından dolayı Zıpkın Avı Türkiye Forum Yönetimi olarak teşekkür ederiz. Üye sayısı 1000 i aşan, en güncel bilgileri içeren ve Türkiye'nin en aktif forumu durumunda olan zıpkıncı platformumuzu el birliği ile daha iyi noktalara taşıyacağımıza inanıyorum. Av paylaşımı yarışması için oylama sürecinde yaşanan gecikmeden dolayı tüm üyelerimizden özür diliyor ve oylama sonucunda ilk üçe giren arkadaşlarımı şimdiden tebrik ediyorum.

Zıpkın Avı Türkiye Forumdaki fotoğraflı av paylaşımları arasından daha önce açıkladığımız bu kriterlere göre oylamaya (yarışmaya) katılacak olan av paylaşımlarını belirledik. Lütfen aşağıdaki paylaşımlardan en çok beğendiğiniz gönderi için oy verin.

Oylama sonucu birinci olan av paylaşımının sahibine XTAR D26 Dalış Feneri, ikinci olan av paylaşımının sahibine Vortex Dalış Maskesi, 3. olan av paylaşımının sahibine ise Marsilya Dalış Kemeri hediye edilecektir. Hediye dalış malzemeleri için foruma destek olan Can Gülay, Aşkın Gevyen ve Atila Yılmaz (Atisub Av Malzemelerine) teşekkür ederiz.

Oy vermeden önce aşağıdaki konu isimlerine tıklayın ve av paylaşımlarına göz atın. Lütfen sadece av fotolarına odaklanmayın av hikayesi ve av fotolarını birlikte değerlendirin.

Lütfen Zıpkın Avı Türkiye Forumu Facebook sayfanızda paylaşın. Zıpkıncı arkadaşlarınızın forumdan haberdar olmasını sağlayın. Forumu cep telefonlarınızla rahatlıkla kullanabilirsiniz. Zıpkın Avı Türkiye Foruma cep telefonu ile fotoğraf yüklemek çok basittir. Av paylaşımlarınızı facebook yerine forumda yapmak size birçok fayda sağlar bunlardan bazıları :

  • Facebookta paylaştığınız av gönderisini patron, akraba, kanka, komşu tüm çevreniz görür. Durduk yere borçlu çıkarsınız  Benim balık nerede bro ? Bacanak bize balık yok mu? gibisinden sorularla mücadele edersiniz enerjiniz biter. Paylaşım yapmayı istemez hale gelirsiniz
  • Facebook gruplarında paylaştığınız av gönderilerine bilen de bilmeyen de yorum yazar (oltacı, scubacı vs.) Yasak olmayan balığa yasak derler, limit dahilinde ava limit dışı derler. Durduk yere sinirleriniz bozulur paylaşım yapmaktan imtina eder hale gelirsiniz.
  • Forumda paylaştığınız fotoğrafı sadece forum üyesi zıpkıncılar görür. Paylaşımlarınıza zıpkın avının zorluklarını bilen, bu spora sevdalı insanlar yorum yapar, hobidaşlar arasında samimi bir sohbet ortamı oluşur keyif alırsınız

 
Gönderildi : 05/07/2020 13:44
Abit Ayan, BrkK and ONR6NKOC reacted
Buğra Batuhan
(@bbatuhan)
Mesajlar: 529
Kıdemli Üye
 

Herkese başarılar dilerim.

Ama ben kazanmak istiyorummmm.😎😎🤯🤯

 
Gönderildi : 05/07/2020 23:13
Barracuda reacted
 BrkK
(@brk_k)
Mesajlar: 37
Yeni Üye
 

Maske hiç fena olmazdı umarım birisi yanlışlıkla bana oy verir 😀

 
Gönderildi : 06/07/2020 01:09
Barracuda reacted
moguzcan
(@moguzcan)
Mesajlar: 361
Üye
 

Kimin hakkıysa o kazansın 😍

 
Gönderildi : 06/07/2020 11:42
Barracuda reacted
Caner Fuat KURT
(@canerfuatkurt)
Mesajlar: 164
Üye Palazı
 

Hem forumun daha da canlanması, hem yeni üye kazanmamız hem de hediyelerle rekabetçi bir ortamın yaratılması çok güzel. Hem Can'a hem siteyi aktif tutmak için mücadele eden arkadaşlara hem de ödüllere destek olan sponsorlara teşekkür ederim.

Elinize sağlık.

 
Gönderildi : 06/07/2020 12:21
Hasan Atay
(@hsn-ty)
Mesajlar: 281
Üye
 

@canerfuatkurt  oyum sana  verdim   usta

 
Gönderildi : 06/07/2020 14:21
Caner Fuat KURT
(@canerfuatkurt)
Mesajlar: 164
Üye Palazı
 
Gönderen: @hsn-ty

@canerfuatkurt  oyum sana  verdim   usta

Teşekkür ederim Hasan abi.

 
Gönderildi : 07/07/2020 15:18
Barracuda and Hasan Atay reacted
(@feyzullah)
Mesajlar: 1
Yeni Üye
 

@canerfuatkurt sen biliyorsun bu işi

 
Gönderildi : 07/07/2020 22:59
(@atillaese)
Mesajlar: 1
Yeni Üye
 

Dalış ekipmanlarının bile senden öğrenmesi gereken şeyler var 👌🏻👍🏻🙏🏻

 
Gönderildi : 07/07/2020 23:30
Mehmet Reyhanoğlu
(@sarimehmet)
Mesajlar: 326
Üye
 

Yanlışlıkla olsa gerek 2 kişi bana oy vermiş teşekkür ederim 😂😂😂😇😇

 
Gönderildi : 08/07/2020 12:28
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
Konuyu Başlatan
 

Oylamaya katılım sağlamayan arkadaşlar lütfen en beğendiğiniz av paylaşımı için oy kullanın. Oylama 13 temmuzda sona eriyor.

 
Gönderildi : 11/07/2020 14:05
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
Konuyu Başlatan
 

Zıpkın Avı Türkiye Forum Av Paylaşımı Yarışması bugün itibariyle sonuçlandı. Oylamada en çok oyu alan Nefes Kesen Bir Macera Akya isimli av paylaşımı ile @canerfuatkurt Birinci, Züberistan isimli av paylaşımıyla @sarimehmet ikinci, Çeşme Sinarit Avı isimli av paylaşımı ile @ack72  üçüncü olmuştur.

Facebook tarzı av paylaşımları (2 foto atıp geçmek) yerine av günü hikayelerini yazan, av fotoğrafları ile birlikte kendi tecrübelerini de paylaşımlarına ekleyerek başkalarına faydalı olan herkese teşekkür ederiz.

Sosyal medyadan bağımsız, güncel bilgiler içeren ve en önemlisi aktif bir zıpkıncı platformu olan Zıpkın Avı Türkiye Foruma hediye dalış malzemeleri için destek olan Can Gülay, Aşkın Gevyen ve Atila Yılmaz (Atisub Av Malzemelerine) teşekkür ederiz. Dereceye giren üyelerimiz özelden adres ve iletişim bilgisi iletmeleri halinde bu hafta içerisinde hediyelerini ulaştırmaya gayret edeceğiz.

Hediyeli dalış malzemeli etkinliklerimize devam edeceğiz. Forumda konu açan, açılan konulara mesaj yazarak forum aktivitesine katkı sunan tüm üyelerimize teşekkür ederiz.

 
Gönderildi : 13/07/2020 17:50
(@ack72)
Mesajlar: 14
Yeni Üye
 

Katılan, oy veren, yorum yazan herkese çok teşekkürler. Herkese selamlar!

 
Gönderildi : 14/07/2020 11:22
Barracuda reacted
Mehmet Reyhanoğlu
(@sarimehmet)
Mesajlar: 326
Üye
 

Bu yarışmada bana oy veren vermeyen herkese katılımlarından dolayı teşekkür ederim. söz veriyorum maskenin hakkını verecem😁😁😇😂

 
Gönderildi : 14/07/2020 14:42
Caner Fuat KURT
(@canerfuatkurt)
Mesajlar: 164
Üye Palazı
 

Katılan tüm arkadaşlara, özellikle Can Aktaş'a  çok teşekkür ederim.

 
Gönderildi : 16/07/2020 08:55
Barracuda reacted
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account