Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Suyla buluşunca ben ben değilim😇😇

5 Mesajlar
4 Üyeler
10 Beğeniler
1,243 Görüntüleme
Mehmet Reyhanoğlu
(@sarimehmet)
Mesajlar: 326
Üye
Konuyu Başlatan
 

1 haziran pazartesi günü sezonun açılmasıyla ben ve badim Celal Yolcu her zamanki malum meranın yolunu tutuk. Su bulanık görünüyordu ama ben ve Celal Yolcu bir defa denize gittik mi ne olursa olsun girer en azından bir antrenman yaparız ve işte yine öyle bir gün idi biz giyinip yolumuzu tutuk meraya vardığımda biraz görüş vardı su çalkantılı en sevdiğim su ilk dalışımı yüksek bir taşın tepesine yaptım daha saniyeler geçmeden baraküda sürüsü etrafımı sardı peşinden büyük balık gelir umuduyla biraz bekledikten sonra gözüme kestirdiğim bir baraküdaya atışımı yaptım. Öz güvenden kaynaklı olsa gerek yakın balığa ıska attım 😇 aynı bölgede suyu biraz biraz derinleştirerek dalışımda devam ettim dibe vardığımda güzel bir züber agaşonuma cevap verdi uzak atışları pek sevmem balığı meraklandırıp dibime kadar getirdim ve buda öyle dikine geldi ki zıpkınla neredeyse öpüşecek durumda tetiğe bastım oda ne yine karavana hemen aldım elime şişi kontrol ettim acaba yamulmuşmu çünkü asla kaçırmayacağım bir atış yapmıştım ama maalesef şişte bir sorun yok anladım ki hepsi öz güven patlaması.

Bu sefer daha temkinli olmaya karar aldım. Zıpkının ikinci lastiğini kurarken bir patlama oda ne ip palamut iki parça bu işte bir iş var deyip makaradan kestiğim ipi palamut yapıp dalışa devam ettim çok geçmeden yine bir baraküda sürüsü etrafımı sardı saatte ilerlemiş olduğu için hiç beklemeden atışımı yaptım nihayet baraküdanın bacağını kırdım 😆 sonrasındaki 2. Dalışımda yine bir züber kendini taşların arkasından gösterdi biraz geriye çekilip iyice pusup balığın merağını çekmeyi başardım balık iyice sokulduğunda bu sefer temkinli bir atış yaptım ve balığın yan yüzgeçlerinden giren şiş kuyruğundan çıktı anladımki daha önceki ıskalarımın hepsi benim hatamimiş. Arka arkaya aldığım 4 züberden sonra dibe indiğimde yan tarafımda beni izleyen 1 çift göz farkettim dönsem balık kaçacak dönmezsem atış yapamıyorum ters bir bölgede o güne kadar yaşamış olduğum tecrübelerimin hepsini saniyeler içinde gözden geçirdim ve aklıma gelen bir tekniği uyguladım.

Çok hafif hareketlenerek balığın biraz uzaklaşmasını sağladım balıkla göz temasını kaybettiğim anda hafiften taşı tırnaklayıp hemen ardından biraz kum kaldırdım ve başarıyı sağladım gitmekte olan halkalı mercan yeniden meraklanıp aradaki mesafeyi kapattı. Mmerağını yitirip kaçmayacğını bilsem nefesimin sonuna kadar izlerim nitekim tahmin ettiğim gibi balığın merağı hemen bitti tam döndüğü anda tetiğe bastım balığın yanağından giren şiş gözünün dibinden çıktı muhtemelen beynide zarar görmüş olmalı ki hareketsiz kuma düştü ve anında asıl rengi olan beni cezbeden kırmızı rengi tüm ihtişamıyla önümdeydi balığı da alıp yukarı çıktım her çeşit balım vurmuşluğum var ama benim için kırmızı aşkın ta kendisi hepinize rast gelmesi dileğiyle

IMG 20200601 221552
IMG 20200601 221459

 
Gönderildi : 02/06/2020 23:39
İbrahim Özdemir, Abit Ayan, pasha and 4 people reacted
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
 
Gönderen: @sarimehmet

balıkla göz temasını kaybettiğim anda hafiften taşı tırnaklayıp hemen ardından biraz kum kaldırdım ve başarıyı sağladım gitmekte olan halkalı mercan yeniden meraklanıp aradaki mesafeyi kapattı.

Lokum gibi şeytanlar. Nefesine sağlık abi. Her av paylaşımında faydalı bilgiler veriyorsun. Forumdaki yeni başlayan arkadaşlara senin av paylaşımlarını dikkatli şekilde okumalarını tavsiye ederim. Foruma katkı sağladığın için teşekkürler kısmetin bol olsun

 
Gönderildi : 03/06/2020 00:23
Mehmet Reyhanoğlu
(@sarimehmet)
Mesajlar: 326
Üye
Konuyu Başlatan
 

Teşekkür ederim can belliki yazının tamamı okunmuş yararlı olduğunu düşündüğüm için detayları yazmaya gayret gösteriyorum faydalı olabilmişsem ne mutlu😇❤️❤️

 
Gönderildi : 03/06/2020 20:17
Barracuda reacted
İlker İnal
(@devrencik)
Mesajlar: 130
Üye Palazı
 

@sarimehmet nefesinize emeğinize sağlık, sayenizde hem tecrübeleniyor hem de haftasonu için motive oluyorum😊.

 
Gönderildi : 04/06/2020 06:43
Abit Ayan reacted
Abit Ayan
(@abit-ayan)
Mesajlar: 218
Üye Palazı
 

@sarimehmet Nefesinize sağlık maşallah

 
Gönderildi : 04/06/2020 08:15
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account