Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Şırdan Balığı

4 Mesajlar
3 Üyeler
8 Beğeniler
1,823 Görüntüleme
zencuk
(@zencuk)
Mesajlar: 778
Yönetici Forum Yönetimi
Konuyu Başlatan
 

Selamlar,

Dün akşam suyunda eski 3mm elbisemle üşüyünce tembel suyuyla akşam suyunu birleştirip üşümeden biraz fazladan suda kalabildim. Aslında 5mm smooth elbisede var fakat oda sıcaklatıyor, balık kıyıda olunca 5mm ile avlanmasıda daha zor oluyor.

Gelelim başlığın kerametine pembe küçük balık kurdale balığı fakat çeşitli benzetmelere mağruz kalınca en beğendiğim yorumu başlık yapayım dedim. Buralarda eskiden daha çok olurdu. Kafasına kadar kendini kuma gömer kafa ağızı satıha bakacak şekilde dışarda durur ve kımıldamaz. Bende dizgi ile yakaladım. Bundan daha fazla büyümüyor tadıda mezgit balığına benziyor. Kameramı pek kullanmıyorum ama yakalamadan önceki halini fotoğraflamak isterdim. İnternette pek uygun fotoğraf bulamadım genelde kayışbalığı çıkıyor fakat o daha fazla büyüyen ve genelde akdeniz taraflarında olan farklı bir tür.

Meramda ilk kez gördüğüm pisi balığınıda çıkmaya yakın aldım oda genelde kalkanla karışır. Bu dere pisisi ve türünün büyüklerinden birde deniz pisisi varki o daha oval ve kalkana daha çok benziyor. Daha önce denk gelmeyenler için kısa bilgilerde vermiş olayım. 🙂 Bir başka başlıkda buluşmak üzere dostlar. Dalın sağlıcakla... 🍺

IMG 20201012 172046 547
IMG 20201012 WA0007
 
Gönderildi : 12/10/2020 20:28
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
 

@zencuk  Şırdan Balığı 😀  "Balık Türleri" bölümüne süper bir konu olur bu balık. Yakından çekilmiş bir iki poz resimle forumda tanıtılmayı hak ediyor 😀 Bu arada levreksiz sudan çıkmıyorsun dikkatimi çekti. Nefesine sağlık.

 
Gönderildi : 12/10/2020 20:50
zencuk reacted
zencuk
(@zencuk)
Mesajlar: 778
Yönetici Forum Yönetimi
Konuyu Başlatan
 

Bir levrek bide bu totoş mırmırlar imzam oldu artık. Kış geldi hala agaşona gelip tahrik ediyorlar. Çoğu çekilmiş ama artık akın levreği ve yassılar başlar. Sonrada @onr6nkoc un havalar baslıyor trofe baltaları toplar durur 🤣

 
Gönderildi : 12/10/2020 22:19
Rıdvan (scotchsoda)
(@ridvan)
Mesajlar: 1116
Sığ su avcisi Forum Yönetimi
 

Afiyet olsun nefesine sağlık....

 
Gönderildi : 20/10/2020 11:09
zencuk reacted
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account