Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Marmara Karması

4 Mesajlar
4 Üyeler
7 Beğeniler
596 Görüntüleme
zencuk
(@zencuk)
Mesajlar: 778
Yönetici Forum Yönetimi
Konuyu Başlatan
 

Selamlar,

Şehirler arası seyahat yasağı kalkınca planladığım gibi 00:01'da yola düşüp yazlığa geldik. Evde inşaata girişince 1 gün aralıklarla suya girdim. İlk dalışı sabah suyu yaptım. Bir kaç tavalık alabildim. Populasyon çok düşükdü. Havalar serin olduğundan 5mm smooth ile az ağırlıkla suya girmiştim. Derinde batmakta sorun yoktu fakat resmen çölde dalıyordum. Ne etrafımı saran isparilerden ne de agaşona cevap veren mırmırlarımdan eser yoktu. Kıyıda levrek bakmaya karar verdiğimde batamayınca çölde taş avına çıktım. Burda heryer kum ve erişte şifa niyetine taş bulunmuyor. Zar zor bulduğum hindistan cevizi büyüklüğünde taşları belime sokuşturmaya çalışırken 3kg civarı ilk levrek sağımdan geçip gitti. Agaşona yatıp çağırsamda gelmedi. Balık var diyip ilerlerken ikinci 3kg civarı levreğin kumda yattığı fark ettim fakat biraz geç oldu. O da beni fark edince topuklayıp gitti. Kelleler kaçınca tavalık bi kaç balıkla antrenman yaptım diyip evin yolunu tuttum. 1 gün molanın ardından evdeki inşaat işlerinden ötürü akşam suyuna girdim. Yaklaşmayan iri mırmırlar ve kiloluk levreklerin ardından yine bir kaç tavalıkla akşam suyunada noktayı koyduk.

Nihayet inşaat işleri şimdilik bitince bugun öğlen tembel suyuna girdim. 5mm smoothu kenara atıp emektar 3,5mm Mares'i giyince hem hareket kabiliyetim hemde kısıtlı apnea sürem artmıştı. Girişte güzel bir mırmır sürüsünü denk getirince sürüyü dağıtmadan aynı sürüden 5-6 balık aldım. Güzel bir atış talimi yaşayınca levrek görme ihtimalimin olduğu noktalara doğru palet vurdum. Beklediğim gibi porsiyonluk levrekler de geldiler, kelleri göremedik. Güzel bir tembel suyunun ardından balıklar ayıklandı, pişirildi ve komşularlada paylaşmak suretiyle uğurlandı. Trofe balık olmayınca 3 günlük rapor halinde kaleme alayım dedim. Dalın Sağlıcakla 🍺

IMG 20200605 172012
IMG 20200606 003500
IMG 20200606 003542
 
Gönderildi : 06/06/2020 00:37
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
 
Gönderen: @zencuk

bugun öğlen tembel suyuna girdim

Sabah suyunu, akşam suyunu biliyordum ancak tembel suyunu ilk kez duydum 😀 3 günlük ava bakılınca en verimlisi tembel suyu olmuş 😀 mırmırlar-levrekler çok güzel. Nefesine sağlık

 
Gönderildi : 06/06/2020 07:48
zencuk reacted
ONR6NKOC
(@onr6nkoc)
Mesajlar: 1228
Başımı o denizden çıkarayım desem! Balığım ya; nefesim kesilir.... Forum Yönetimi
 

Bereketli olsun.. tavayıda ızgarayı da doldur mussun. Posidon senide seviiiiiii...

 
Gönderildi : 06/06/2020 08:11
zencuk reacted
Buğra Batuhan
(@bbatuhan)
Mesajlar: 529
Kıdemli Üye
 

Maslalah güzel av olmuş afiyet olsun.

 
Gönderildi : 06/06/2020 08:59
zencuk reacted
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account