Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Kocabaş Kefal-İskenderun Zıpkınla Kefal Avı

3 Mesajlar
2 Üyeler
2 Beğeniler
1,288 Görüntüleme
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
Konuyu Başlatan
 

Herkese slm. Sabah 5.30 gibi suya girdim. Hava durgun ve deniz sakindi. Merada balık yapan noktaları tek tek yokladım ancak balık çok zayıftı. Balık zayıf olunca iri sargozları ya da sivri burun karagözleri aradı gözlerim ancak bir türlü denk getiremedim. Su her zamanki gibi bulanıktı. Su sıcaklığı İskenderun körfezinde bir hayli artmış. Su ısısı 31.5 derece. 1mm elbise ile tam 5 saat suda kaldım. Balık zayıf, görüş kötü bu nedenle benim için keyifsiz bir dalış oldu. 

Dönüş yolunda kocabaş kefallerden iri bir bireye atış yaptım. Bıçakla kafasından söndürürken beni zorladı 🙂 Diğerleri de kocabaşa eşlik etmek istedi ve onları kıramadım. 7 mm şiş ve çift 16 primline lastiklerle kombine ettiğim "kemik kıran" tüfeğimle 🙂 kefallere güzel atışlar yaptım. Daha güzelleri sizlere denk gelsin.  

zıpkınla kefal avı
 
Gönderildi : 29/07/2020 01:43
İlker İnal reacted
İlker İnal
(@devrencik)
Mesajlar: 130
Üye Palazı
 

@can Gerçekten su çok sıcak balık da zayıf. Yine de bu kötü şartlarda boş çıkmamışsın tebrikler.

 
Gönderildi : 29/07/2020 11:49
Barracuda reacted
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
Konuyu Başlatan
 

@devrencik teşekkür ederim su kaynıyor 🙂 kıyılarda balık görmedim desem yeridir.

 
Gönderildi : 29/07/2020 13:17
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account