Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Kısa Bir Av Günü

3 Mesajlar
3 Üyeler
6 Beğeniler
548 Görüntüleme
 Spin
(@spin)
Mesajlar: 72
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

27D2709B 79CB 4C78 B197 0D5ADCF220ED
58D39EB1 F17F 4342 8FB3 FCC2566D2241

Havanın sakin denizin çırpıntısız olduğu bir öğlen sonunda denize ulaştım, hızlıca kıyafetleri giyip malzemeleri yanıma alarak koşarcasına suya bıraktım kendimi, yaklaşık 20 gündür dalışa fırsat bulamamıştım, deniz biraz daha soğumuş, ancak tersine görüş açılmıştı, daha ilk dakikalarda bir kefalle işe başladım, harikaydı, ardından yaklaşık bir saat geçmesine rağmen balıklar yaklaşmıyordu, derken önümde beliren bir başka kefal daha şişte yerini almıştı, sonra zıpkını kurup hemen kıyı hattında ses çıkarmadan kıyıya paralel iri kefal beklemeye başladım. Sonra tam olarak nereden nasıl geldiğini anlamadığım bir balığın yanımdan umursamaz şekilde sakince açığa doğru yüzdüğünü gördüm, balık adeta bana kafa tutuyor gibiydi, solumda kalacak şekilde uzaklaşıyordu, 3-4 metre ilerideydi hiç acelesi ve telaşı yok gibiydi, hızlıca zıpkını çevirip şişi arkasından hedefe yolladım, tam isabet, sonra kalama açılıp yaklaşık 5 dakika uğraştan sonra balık elimdeydi, balığın adını bilmiyorum, Adını ve ziyan olmaması için nasıl pişirileceğini  söylerseniz memnun olurum, daha iyileri sizlere denk gelsin..

 
Gönderildi : 18/11/2020 00:37
Berkay, Rıdvan (scotchsoda), gkhnkck1990 and 1 people reacted
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
 

@spin Nefesinize sağlık. Av günü anlatımınızı bir solukta okudum. Balığın ismi Akya-Liça dır. Forumdaki Balık Türleri isimli bölüm altında bu balıkla ilgili detaylı bir yazı bulabilirsiniz. Kısmetiniz bol olsun.

Akya-Liça Balığı ile ilgili yazıya aşağıdaki bağlantıyı kullanarak ulaşabilirsiniz.

Liça Balığı Tüm Bilgiler

 
Gönderildi : 18/11/2020 07:26
Spin reacted
Rıdvan (scotchsoda)
(@ridvan)
Mesajlar: 1116
Sığ su avcisi Forum Yönetimi
 

Nefesinize sağlık şimdiden afiyet olsun ...

 
Gönderildi : 18/11/2020 11:29
Spin reacted
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account