Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

İkindi Suyu Lüfer

4 Mesajlar
4 Üyeler
11 Beğeniler
661 Görüntüleme
TheHustla
(@thehustla)
Mesajlar: 23
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

Merhaba arkadaşlar,

ikindi suyunda aldığım lüferi paylaşmak istedim. Hayatımda ikinci defa karşılaştığım ve ilk defa aldığım bir balık. Sizlerden dinlediğim ve okuduğum gibi avı çok keyifliydi vurduktan sonra kurtulmak için yaptığı taklalar gerçekten çok güçlü olduğunu gösteriyor. 2 metrelik suda agaşona yattım ve beklemeye başladım mera çok hareketliydi ve suya girdiğimden beri daha 2. Agaşonumdu, birşeylerin olacağının farkındaydım. Bugün kefale atmama kararı almıştım kilo üzeri olmadıkça ve önden gelen birkaç kefalden sonra arkadan denizin mafyaları geldi yaklaşık 20-25 tane varlardı. Su biraz bulanıktı ve uzaktan bana atış fırsatı vermediler ve ters yöne dönüp görüşümden kayboldular. Agaşonumun artık son saniyeleriydi ve yine neden atmadın Eray gittiler işte diye kendime kızarken bir yandan da geri dönecekleri hissi içimde vardı. Nitekim öyle oldu. Hafif sol tarafımdan belirdiler ve bana göre mesafe yine uzaktı, suyunda bulanık olmasına rağmen kendime güvenip ortadan birisine atışımı yaptım. Nefesim bitmişti ama kelebeğin açıldıgından emin oldum 2 saniye de satığa çıkıp nefeslendikten sonra tekrar dalıp elımle balığı tuttum. Kötü yerden vurduğum için yırtacağını düşündüm çünkü şişe misinayı 4 düğüm attı bikaç saniyede balık 🙂 Allah’a şükürler olsun ki nasibimi aldım. Birdahaki hedefim de böyle bir balık aldıktan sonra. o sürüyle tekrar nasıl karşılaşırım çalışması olacak sizin de önerileriniz çok önemli. Sağlıkla dalın, saygılarımla.

89A6FE7E C5A7 4F9C 86C4 B51D60659B43
CB7A5127 17E0 47BA 8077 839F1DA2F343
 
Gönderildi : 22/08/2020 23:28
Caner Fuat KURT, ONR6NKOC, Spin and 3 people reacted
zencuk
(@zencuk)
Mesajlar: 779
Yönetici Forum Yönetimi
 

Tebrikler avlamasıda, yemeside ve hatta su altında izlemeside harika bir balık. Nefesinize sağlık 👍

 
Gönderildi : 23/08/2020 00:31
TheHustla reacted
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
 

@thehustla av anlatımı ve fotoğraflarla çok güzel bir av paylaşımı olmuş. Lüfer vurmayı en sevdiğim balıkların başında gelir. Sarı gözleri ve jilet gibi keskin dişleriyle tam bir avcı-yırtıcı. Avlanırken av oluyor bize bu yakışıklı balık. Nefesinize sağlık.

 
Gönderildi : 23/08/2020 23:34
Spin and TheHustla reacted
Rıdvan (scotchsoda)
(@ridvan)
Mesajlar: 1116
Sığ su avcisi Forum Yönetimi
 

Tebrikler, Nefesinize saglik .

 
Gönderildi : 24/08/2020 10:17
Barracuda and TheHustla reacted
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account