Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Gevrek Levrek 🙂

3 Mesajlar
3 Üyeler
4 Beğeniler
587 Görüntüleme
zencuk
(@zencuk)
Mesajlar: 775
Yönetici Forum Yönetimi
Konuyu Başlatan
 

Merhaba,

Badim @safak abinin trofesi kadar olmasada #LevrekChallenge'a devam diyip bir kelle de ben atayım dedim. 😊  Bu kez avın hikayesini de paylaşayım.

İlginçtir, ne zaman kurban bayramının ilk günü dalışa fırsat bulsam güzel bir levrek almadan sudan çıkmam. Vardiyalı işte çalışınca bayramın ilk günü vardiyadan 14.00'da ayrıldım. 2 günlük izini değerlendirelim diye arkadaşımıda alıp doğru yazlığa yola çıktık. Hem yolda çok vakit geçirmeden biran evvel yazlığa varıp mevcut günü değerlendirmek istiyor, hemde radara girmemek adına acele etmemeye çalışsamda gaz pedalına tatlı tatlı yükleniyordum 😆 (Neyseki radar cezası gelmedi o gün için tabi) Arkadaşımın dalışla alakası yok fakat iyi yüzebildiğini söylüyordu. Ben de dalış niyetinde olmadığım için elbisemi ve bel ağırlığını almadan diğer ekipmanlarımla sahilin yolunu tuttuk. Maksat beraber biraz yüzer 2 bira yuvarlar aksam güneşinden nasibimizi alır döneriz idi. Bizim arkadaş ilk defa palet kullanmaya kalkıp, boğulma dansı sergileyince bizim yazlıkçı style avlanmada yalan oldu dedim. Neyse bir süre sonra bunu karaya oturttum -burda kuru sakın suya girme ben 30dk da olsa zıpkınla dolanayım- dedim. Zaten bir süredir sudaydım birde zıpkınla sakin sakin suda dolanmaya başlayınca agaşonda titrer oldum(Sadece sırt ağırlığıylaydım).

Efendim kıyılık bölgede eriştelerin arasından kâh süzülüp kâh agaşona yatıyor, çeneme mukayyet olup titrememi önlemeye çalışıyordum. Fakat artık kontrol edilmez duruma gelmiş ve hasta olmanın manası yok diyip son 1-2 agaşonun ardından evin yolunu tutmalı diye düşünüyordum. Son agaşonda solumdaki uzun eriştelerin üzerinden ileriye doğru baktım. Orta suda çokda ilerimde değildi, sakin sakin ilerliyordu ve beni hiç fark etmemişti. Zıpkını çevirdim ve gövdesinin ortasına atışımı yaptım. Aslında olduğu yerde kalması gerekiyordu ama oldukça güçlü bir şekilde makaradan da biraz ip alıp kayboldu erişteliğin içerisinde. Heyecanla dalıp eriştelerin içerisinde şişi iki tarafından tutup kucakladım. Doğru karaya! Üşümekmiş vay efendim titremekmiş hikaye 😀 Nasıl yanıyorum ateş bastı ateş 😆 Levrek balta ile dilimlendi 2 günde anca tükendi. :p

Yazının tamamını okuyanlara teşekkür ederim. Av paylaşımlarında oldum olası fotoğraf+hikaye anlatımını videoya tercih etmişimdir. Sizlerde paylaşımlarınızda avın hikayesine yer verirseniz hatta aralarda azıcık mübalağa ederseniz dadından yinmez. Dalın sağlıcakla 🍺

WhatsApp Image 2020 03 29 at 16.03.34
WhatsApp Image 2020 03 29 at 15.43.32
WhatsApp Image 2020 03 29 at 16.03.34 (1)
 
Gönderildi : 29/03/2020 16:08
Rıdvan (scotchsoda)
(@ridvan)
Mesajlar: 1116
Sığ su avcisi Forum Yönetimi
 

Zaten olayin tadi avin hikayesinde icinde barindirdigi tecrube anlatiminda nefesine saglik orkinos vuran alin size orkinos diyenleride gorduk maksat ne kadar iri okadar iyi av degil o anı aniyi tecrubeyi paylasmak insanlarin beklentisi bu tebrikler birgun tekrar birlikte dalmak dilegiyle ...:))

 
Gönderildi : 29/03/2020 16:50
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
 

Tamamını keyifle okudum nefesine ve kalemine sağlık 👍 levrek süper 👏facebook,instagram vs insanları şipşaka çok alıştırdı. Galeriden seç iki foto yapıştır gitsin. Paylaşımı görenler yorum yapmaya bile tenezzül etmiyor. Beğen geç modundalar.

Av paylaşımı hikayesiyle birlikte olursa şahsen tadından yenmiyor. Paylaşım için teşekkürler

 
Gönderildi : 29/03/2020 18:19
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account