Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Bıktık ya

4 Mesajlar
3 Üyeler
7 Beğeniler
741 Görüntüleme
zencuk
(@zencuk)
Mesajlar: 775
Yönetici Forum Yönetimi
Konuyu Başlatan
 

Aha bu dayı gibi oldum 🤣 Sabah suyuna girecem diye saat kurup ancak 8de suya girebildim. Banko levrek yapan sığılıkda agaşonlara yatıyorum fakat levrekler agaşona cevap vermiyor açığımdan seri şekilde geçiyorlardı. İyice sığıya geçeyim su daha bulanıklaşırsa ani bir karşılaşmadan faydalanırım derken bacak gibi eriştelerin üzerinde hareketsiz yatan levrek ile karşılaştım. Belliki akşam güzel avlanmış ve sindirmek için dinleniyordu. Zıpkın sağa dönük levrek solumda, sakince zıpkını çevirip levreğe nişan aldım fakat öyle büyüktüki tetik düşürmekte terredüt ettim. Iska yapmamak adına ciğerden biraz hava verip olduğum yere düşerek yataydan bir atış yapma fikrini sadece zihnimden geçirdim fakat o saniye topukladı. Toplamda 4 trofe levreğe atış yapamayıp izlemekle yetindim. Hal böyle olunca açığa vurup mırmırlarla bayramlaşayım dedim. Akşam suyunda levrekler daha cürretkar oluyorlar sabah suyunda karşılaşınca direk tetik düşürmek lazım yoksa böyle mırmıra talim dostlar. Dalın sağlıcakla 🍺

IMG 20200801 WA0007
 
Gönderildi : 01/08/2020 13:38
Kasım, Barracuda, Rıdvan (scotchsoda) and 1 people reacted
Rıdvan (scotchsoda)
(@ridvan)
Mesajlar: 1116
Sığ su avcisi Forum Yönetimi
 

Ooo nefesine sağlik ruhun bu sene baliga doydu maşallahin var ....

 
Gönderildi : 01/08/2020 14:13
zencuk reacted
zencuk
(@zencuk)
Mesajlar: 775
Yönetici Forum Yönetimi
Konuyu Başlatan
 

@ridvan

Doymuyom valla daldıkca dalasım geliyor 🤣

 
Gönderildi : 01/08/2020 17:11
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
 

@zencuk terste kalan balık durumu en canımı sıkan olaylardan birisi. Bir de kule yaparak aşağı doğru inerken balığa yukarıdan atış yapmak 😀 Nasılsa merayı iyi biliyorsun. İlerleyen günlerde bence kodaman levreklerden vurursun. Mırmırlar süper nefesine sağlık.

 
Gönderildi : 01/08/2020 19:07
zencuk reacted
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account