Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Akya-Kuzu Palazı Avı

3 Mesajlar
2 Üyeler
0 Beğeniler
2,588 Görüntüleme
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
Konuyu Başlatan
 

AKYA-SARI KUYRUK-KUZU PALAZI AVI

Herkese merhaba yöreden yöreye adı değişen akya-sarı kuyruk-kuzu olarak adlandırılan benim avlamayı çok sevdiğim bir balığın av videosunu paylaşıyorum. Kuzu balığı ister palaz olsun isterse çok iri bir boyutta olsun korkusuzca üzerine gelir insanın. Vurduktan sonra ise aksiyonu bol dakikalar yaşatır. Bu nedenle avlamayı sevdiğim balıkların başında gelir. 1080 p hd çözünürlükte izlemenizi tavsiye ederim.

 
Gönderildi : 29/08/2019 02:14
(@canozkan-48)
Mesajlar: 4
Yeni Üye
 

Aynı boyutlarda 20 m  cıvarında 2 hafta önce ben de 1 tane avladım .çok harikulade bir balık.o balığı avladıktan sonra benim şişteki ipim klipssiz idi .son fine ipi geçirip fırdöndü düğümü atmıştım kalın kalama ipine. akyayı vurduktan sonra bu çözüldü ve sadece şişi düğümün ucundaki yanan nokta tutuyordu. sonraki dalışlarımda 6-7 kilo arası 2 liça gördüm çok iriydiler bir tanesi dimdik üzerime geliyordu yan versin diye bekledim ve hayvan yan verdi tam atış yapıcakken şişin küçücük bir noktayla zıpkına bağlı olduğunu hatırladım ve koca balık önümde süzülüp gitti. Bazı şeyler böyledir önünüzdeki bi güzelliği tam elde ediceksinizdir ama o güzelliğin küçücük bir noktaya baağlı olduğunu hatırlarsınız. Sağlıcakla dalın dosltar abiler.

 
Gönderildi : 17/09/2019 18:12
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
Konuyu Başlatan
 

Şiş ile makara ipi arasına misina kullanmanı tavsiye ederim. Geçip giden Liçalara çok üzüldüm. Başkalarının av anıları okumaya-dinlemeye bayılırım bu hatıranı paylaştığın için teşekkür ederim. Ayrıca samimi bir forum tecrübesi olması açısından imza ayarlarınızı yapmayı ihmal etmeyelim. İmza ayarı ile ilgili videolu bir anlatım paylaşıyorum. Bol avlı dalışlar dilerim.

https://www.facebook.com/can.spearo/videos/509608369823635/

 

 
Gönderildi : 17/09/2019 18:33
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account