Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Lastiğim koptu hem de 3 kere

5 Mesajlar
3 Üyeler
0 Beğeniler
574 Görüntüleme
motovet
Mesajlar: 96
Konuyu Başlatan
(@motovet)
Yeni Üye
Katılım : 4 sene önce

Herkese merhaba, arkadaşlar, bundan bir süre önce Apnea mt82 zıpkınım için lastik arayışına girdim ve İmrozsub reflex 17.5 mm lastikte karar kıldım. Zıpkınım açık kafa ve üzerinde Mac marka sharkfin 120 cm yeni şiş var. 60 santim lastiği boğdurup zıpkına taktım ve kullanmaya başladım. Aynı gün dördüncü veya beşinci dalışımdı, lastik ÇAT diye koptu, resmen ortadan ikiye ayrıldı. Bu arada palamutu, kurma fininin hemen arkasında ikinci kademeye takıyorum. Her neyse, uzatmayalım, lastiği iade ettim, onun yerine 57.5 cm 17.5 mm dunlop speed lastik gönderdiler. İlk dalışta o da koptu. Dalışım yarım kaldı, moralim bozuldu vs. Ve üçüncü denemeyi, bu sefer zıpkının kendi orijinal 16 mm çift lastiği ile yaptım. Lastiklerden biri boğulan yerden yine koptu. Artık delirmek üzereydim. Arkadaşlar, aranızda başına daha önce böyle bir şey gelmiş olan var mı? Bu durumun sebebi ne olabilir? Ne yapmam gerekiyor? Şimdiden teşekkür ederim.

Yanıt
4 Adet Yanıt Var
ONR6NKOC
Mesajlar: 1228
Forum Yönetimi
(@onr6nkoc)
Başımı o denizden çıkarayım desem! Balığım ya; nefesim kesilir....
Katılım : 4 sene önce

Geçmiş olsun. Lastikler açık kafa kismindan mi kopuyor. Açık kafa kismindan kopuyorsa. Kafada büyük ihtimalle çapak vardir. Eğer kafa kismindan kopma yapmıyorsa lastikte sıkıntı vardır. 3. Lastigin kopmasinda boğum hatası vardir diye düşünüyorum.

Yanıt
motovet
Mesajlar: 96
Konuyu Başlatan
(@motovet)
Yeni Üye
Katılım : 4 sene önce

Çok teşekkür ederim. Evet açık kafa kısmından koptu. Ben kontrol ettiğimde çapak göremedim.

IMG 8573

Yanıt
1 Yanıt
Xentospy
(@xentospy)
Katılım : 3 sene önce

Yeni Üye
Mesajlar: 95

@motovet Lastiği söküp kafanın delik kısmını parmağınızla kontrol edin. Ancak lastik baya ilerden kopmuş. Sanırım kafayla alakasız. Bayat lastik denk gelmiş olma ihtimali var. Düşük bir ihtimal de tüfeği kaya altına soktuysanız lastik yara almış olabilir.

Yanıt
ONR6NKOC
Mesajlar: 1228
Forum Yönetimi
(@onr6nkoc)
Başımı o denizden çıkarayım desem! Balığım ya; nefesim kesilir....
Katılım : 4 sene önce

Fotoyu görünce bende joker hakkımi bayat latistikten yana kullanıyorum...

Yanıt
motovet
Mesajlar: 96
Konuyu Başlatan
(@motovet)
Yeni Üye
Katılım : 4 sene önce

Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim. İlk iki sefer, lastiklerimi Çanakkale'de camiada tanınan ve güvenilir olduğunu düşündüğüm bir satıcıdan sipariş etmiştim. Yani ilk lastik kopunca, ikinciyi kendisi bedelsiz olarak göndermişti, sağolsun. Ben satıcıya güvendiğim için, bayat lastik bulundurma ve satma ihtimalini gözardı etmiştim, ki halen öyle düşünüyorum. Ama küçük de olsa bir ihtimal kendisinin de gözünden kaçmış olabilir, insanlık hali. Kafadaki lastik deliğinin içini tekrar tekrar kontrol ettim, çapak yok. Tüfeği kaya altına hiç sokmadım, taş altı avlanmıyorum zaten. Değerli yorumlarınız ve katkılarınız için tekrar teşekkür ederim.

Yanıt
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account