TANIŞMA VE YARDIM
 
Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

TANIŞMA VE YARDIM

3 Mesajlar
3 Üyeler
4 Beğeniler
635 Görüntüleme
(@fixss17)
Mesajlar: 1
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

Merhabalar , antalya'dan bana serbest dalış eğitimi ve zıpkın eğitimi verebilecek bir arkadaşımız var mıdıır ?

Merak sardım  ama hiçbir bilgim bulunmamakta , öncelikle yapabilir miyim diye bilen birinden yardım almak sonrasında eğitim almak istiyorum ,

 
Gönderildi : 30/08/2020 16:09
ONR6NKOC and Barracuda reacted
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
 

Gönderen: @fixss17

öncelikle yapabilir miyim diye bilen birinden yardım almak sonrasında eğitim almak istiyorum ,

@fixss17 aramıza hoş geldiniz. Eğer bu spora merak saldıysanız öncelikli olarak uluslar arası standartlarda eğitim veren bir "serbest dalış" okulundan eğitim almanızı tavsiye ederim. Zıpkıncılık serbest dalış temelleri üzerine inşa edebileceğiniz bir "avcılık" aktivitesidir. Avcılık ise zamanla emek vererek edinilen tecrübelere ve şahsi yeteneğe dayalıdır. Öncelikle dalış eğitimi alırsanız serbest dalış tekniklerini öğrenirsiniz. Geri kalan bir zıpkın edinip avcılık kabiliyetlerinizi geliştirmektir.

Eğer şu anda eğitim alma imkanınız yoksa forumda nefeslenme tekniklerinden dalış tekniklerine, zıpkın avı tekniklerinden dalış malzemeleri incelemeleri ve tavsiyelerine kadar her konuda "güncel" bilgiler mevcut. Teoride kendinizi geliştirip yavaşça pratiğe dökebilirsiniz.

Tabiki size sıfırdan yardımcı olabilecek tecrübeli bir zıpkıncı hobidaşımız olursa çok güzel olur. Kısa sürede yol katedersiniz. İnşallah kendinize yardımsever bir badi bulursunuz. İyi forumlar.

 
Gönderildi : 30/08/2020 16:26
ONR6NKOC reacted
ONR6NKOC
(@onr6nkoc)
Mesajlar: 1202
Başımı o denizden çıkarayım desem! Balığım ya; nefesim kesilir.... Forum Yönetimi
 

Merhaba aramıza hoş geldiniz.

Eğitim almanız arayışında olmaniz güzel. Öncelikli eğitiminiz @can in da dediği gibi serbest dalış olmalı. Balık avı tekniklerini zamanla öğrenirsiniz.

Serbest dalis tekniklerini öğrenip balık avciligini geliştirmek daha kolay olur. Sağlıcakla Dalin...

 
Gönderildi : 30/08/2020 18:31
Barracuda reacted
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account