Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Selamlar

2 Mesajlar
2 Üyeler
3 Beğeniler
854 Görüntüleme
Rıdvan (scotchsoda)
(@ridvan)
Mesajlar: 1116
Sığ su avcisi Forum Yönetimi
Konuyu Başlatan
 

Herkese merhabalar.Az çok her kes birbirini tanıyor diğer platformlardan ama adettendir genede tanıtalım kendimizi:Adım Rıdvan istanbulda yaşıyorum 2012 yılından beri dalıyorum acemiyim.Bu camiadan Çoğu kişiyi tanırım.Daha önceden başka bir yerde günümüzün çoğunu geçiriyorduk seviyeli idik bir yerden sonra değişti benimde aklımda böyle bir yer açma fikri vardı ama icraata geçiremedik sonradan gördümki Can kardeşimiz böyle bir yer açmış gelip tekrar eski ortamı yakalamaya yardımcı olalım hem güzel vakit geçirelim diye geldik Rabbim hayatımızıda güzel günlerimizide uzun soluklu eylesin.Kazasız belasız dalışlar .Çok soru sorun ama ne kadar sorarsanız bir o kadarda araştırın zira doğru yanlış çoğu bilgi her yerde mevcut .Hiç bir konuda acele etmeyin zaman herşeyin ilacıdır....

 
Gönderildi : 08/01/2020 10:50
Ege_Beyi and Barracuda reacted
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
 

Hoş geldin abi. İnşallah hep birlikte doğru bilgiyi paylaşan, insanlara yardımcı olan, akçeli işlerden uzak samimi ve seviyeli bir ortam yaratacağız. Altyapısını ben hazırladım ancak abilerimizin kardeşlerimizin destekleriyle inşallah güzel muhabbetlere vesile olacağız.

Seninle tanıştığıma çok sevindim. Telefondaki muhabbetinden iyi niyetin ve samimiyetin belli oluyor. İnşallah bir gün yüzyüze gelmek de nasip olur. Desteklerin için teşekkür ederim. İyi forumlar

 
Gönderildi : 08/01/2020 11:20
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account