Osmaniye civarı mer...
 
Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Osmaniye civarı mera

2 Mesajlar
2 Üyeler
3 Beğeniler
544 Görüntüleme
Kadir çapkın
(@kdrcpkn)
Mesajlar: 1
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

Herkese merhabalar bu yaz kadirli'ye tayinim çıktı ve artık buralardayım. Tecrübeli arkadaşlardan bir kaç mera tavsiyesi istiyorum. Karataş, yumurtalık, Dörtyol, Payas civarı olabilir şimdiden teşekkürler

 
Gönderildi : 08/10/2021 15:22
Barracuda reacted
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
 

@kdrcpkn Merhaba. Yumurtalık uzun kayalar mevkinde güzel avlar yapan arkadaşlar var. İskenderun körfezinde erzinden-arsuza kadar dalışa serbest nokta kalmadı desem yeridir. Limanlar, gümrük sahaları, özel güvenlik bölgeleri yok denizin içinden geçen boru hatları, vay denizin ortasında güzelim meralara yerleştirilmiş dubalar vay efendim buralar yük gemilerinin demirleme sahaları falan derken sahil güvenlikle köşe kapmaca oynamakla geçen stresli 🙂 av anıları yaşamanız muhtemel.

Dörtyol barınağın uzun mendireğinde dış kısımda ancak mendireğin ucuna 100 metreden fazla yaklaşmadan avlanabilirsiniz.

Payas çay boğazı ve açıklarında sağ ve sol kısımlarda güzel taşlıklar var.

Eskiden isdemir fabrikasının deniz sahasının dışında kalan çok güzel bir mera vardı 5-6 metrelerden başlayan çok verimli bir bölgeydi ancak isdemir deniz sınırını Reisi Cumhur kararmamesiyle 1000 metreye çıkardı ve artık o meralar hayal oldu 🙂 çok açıklarında bot-tekne ile gidilebilen noktalar mevcut ancak tarifi imkansız 😀

İskenderun Sarısekide bir av noktası vardı onu da liman yaptılar ve iç ettiler. Artık girmek imkansız.

Ha şimdi aklıma geldi iskenderun sarısekide yunus sütunu diye bilinen tarhi bir kalıntı var anayolun alt tarafında kalıyor google dan aratırsanız bulabilirsiniz. O bölgede avlanabilirsiniz.

Arsuz tarafı size çok uzak kalır git-gel tam bir eziyet.

Şuanda aklıma gelenler bunlar. İyi forumlar.

 
Gönderildi : 08/10/2021 19:47
kaanc and suaslani reacted
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account