İzmirden Selamlar
 
Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

İzmirden Selamlar

3 Mesajlar
3 Üyeler
2 Beğeniler
1,288 Görüntüleme
(@ege_beyi)
Mesajlar: 5
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

Yıllardır özendiğim bu spora işlerimin artık rolentiye girme sebebi ile ilk baş izlediğim eğitim videolarına dayanarak elbisemi zıpkınımı,paletimi,ağırlıklarımı,ve diğer aksesuarları alarak başlamış bulunmaktayım.( belki hata ettim ilk eğitim almalıydım).Geçen pazar şöyle ağırlıksız su üstünden gezerek meralar aradım.Ama inanın agaşon bile yapmadım hayatımda..:))))İzmirden arkadaslarla tanışıp tecrübelerinden faydalanmak ve sağlam dostluklar kurmak tek hedefim şu an şimdilik.Şu an için karakıyı avı tercihim.Herkese ayrı ayrı selam ederim

 
Gönderildi : 20/07/2020 20:41
Barracuda reacted
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
 

@ege_beyi Aramıza hoş geldiniz. Yardıma ihtiyaç duyduğunuz her konuda çekinmeden forumda yeni konu açabilirsiniz. İyi forumlar

 
Gönderildi : 20/07/2020 21:35
zencuk
(@zencuk)
Mesajlar: 775
Yönetici Forum Yönetimi
 

@ege_beyi

Aramıza hoşgeldiniz. İmza kısmını kendiniz ile ilgili küçük bilgilerle doldurursanız badi arayışınız daha kısa sürebilir. (Yaş, mevki, isim vs. Gibi)

 
Gönderildi : 21/07/2020 00:15
Ege_Beyi reacted
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account