İZMİRDEN HERKESE SE...
 
Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

İZMİRDEN HERKESE SELAM...DALİN SAĞLICAKLA...

7 Mesajlar
7 Üyeler
7 Beğeniler
1,821 Görüntüleme
UGUR CAN YILDIRIM
(@yildirimc)
Mesajlar: 1
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

Herkese merhabalar,

istanbuldan izmire göç eden beyaz yakalar kervanına bir kaç ay önce katıldım. uzun zamandır bu sporu videolardan izliyor ve sadece yılda bir kaç kez yazlığa gittiğimde( didim) hepinizin bildiği spor mağazasından aldığım bir zıpkın, eldiven ve gözlükle kendimce daldım diyemeyeceğim suda vakit geçirdim desem daha doğru olacak 🙂 🙂 🙂 . kendi aracım var ve sohbetimin sıkıcı olmadığını söyler genelde arkadaşlarım. zıpkın sporu konusunda bana yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden çok teşekkür ederim.

*Eğitim alabileceğim bir kişi yada kurum önerisi.

*Başlangıç aşamasında neler yapmam gerektiğini anlatacak birisi ile buluşmayı hazır restoranlarda açılmışken bir kahve ısmarlamayı çok gönülden istiyorum.

Ugur Can YILDIRIM

Hepinize Saygılarımla...

 
Gönderildi : 10/03/2021 21:19
ONR6NKOC
(@onr6nkoc)
Mesajlar: 1202
Başımı o denizden çıkarayım desem! Balığım ya; nefesim kesilir.... Forum Yönetimi
 

Merhaba @yildirimc aramıza hoş geldin. İzmir gibi güzel bir şehrimize transfer olmuşsun. Bu sporun zehrinide almışsın artık kurtuluş yok.

Tekrardan aramıza hoş geldin. Aklına takılan sorular olursa. Hiç çekinmeden konu açabilirsiniz sormak istediğini sorabilirsin.  Bizler bunun için buradayız...

Sağlıcakla dal.

 
Gönderildi : 10/03/2021 23:24
blackmoon reacted
Passiontripmaster
(@sonertas)
Mesajlar: 178
Zıpkıncı Forum Yönetimi
 

Aramıza hoşgeldin istanbuldayken aramıza katilabilseydin elimizden geldiğince birebir yardımcı olur bilgi ve ortam paylaşımı yapardık. Izmirde de çok güzel abiler var tabiri caizse elinizden tutacak.. dalış okullarının çoğu zaten İzmir ve Muğla taraflarinda.. ücretli profesyonel eğitim isterseniz dalış okullarindan bildiklerimizi söyleriz ama alaylı olmak isterseniz biraz zaman geçirmeniz gerekir dalın sağlıcakla

 
Gönderildi : 10/03/2021 23:37
Rıdvan (scotchsoda)
(@ridvan)
Mesajlar: 1116
Sığ su avcisi Forum Yönetimi
 

Sitemize hosgeldiniz istanbuldan gittiginiz icin gule gule 😆  Valla şehir taşimayi keşke bende yapabilsem ama zor benim icin..Boyle tasinanlara imreniyorum..

 
Gönderildi : 11/03/2021 11:07
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
 

@yildirimc foruma hoş geldiniz. Forumda sualtı avcılığına yeni başlayanlara yönelik serbest dalış tekniklerinden zıpkın avı tekniklerine kadar bir sürü yazı ve videolu anlatım başlıklar altında mevcut. Nokta atışı sorularınız için Soru-Cevap Bölümünü çekinmeden kullanabilirsiniz. Forum yönetimi ve tecrübeli üyelerimiz yardımcı olacaklardır.

Gönderen: @yildirimc

*Eğitim alabileceğim bir kişi yada kurum önerisi.

Türkiye geneli sertifikalı ve  kaliteli hizmet veren serbest dalış okullarını içeren bir liste yaparak forumda yayınlayacağım.

Gönderen: @yildirimc

*Başlangıç aşamasında neler yapmam gerektiğini anlatacak birisi ile buluşmayı hazır restoranlarda açılmışken bir kahve ısmarlamayı çok gönülden istiyorum.

Muhabbeti çok isterdim ancak Farklı illerde yaşıyoruz. İzmirde yaşayan üyelerimizden cevap veren olacaktır.

 
Gönderildi : 11/03/2021 11:31
(@fthkydln)
Mesajlar: 63
Yeni Üye
 

@yildirimc izmire hoşgeldiniz serbest dalış eğitimi konusunda yardımcı olabilirim

 
Gönderildi : 11/03/2021 12:01
(@ozcancfk)
Mesajlar: 1
Yeni Üye
 

Dostum @yildirimc merhaba, ben de İzmir’de ikamet ediyorum. Bu spora yarın itibariyle başlamış oluyorum. Ekipmanlarım tamam Ataşehir’de oturuyorum. Denk gelirsek tanışmak ve beraber gitmek isterim

 
Gönderildi : 26/03/2021 07:34
ONR6NKOC reacted
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account