İstanbuldan selamla...
 
Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

İstanbuldan selamlar.

10 Mesajlar
5 Üyeler
7 Beğeniler
813 Görüntüleme
(@barbarossa)
Mesajlar: 14
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

Herkese merhaba, ben görkem. Yaşım 27 İstanbul Ataşehir'de yaşıyorum memleketim balıkesir akçay. Serbest dalış ve yüzmeyle ilgiliyim. Zıpkıncılığa hep bir hevesim vardı ama bir türlü başlayamıyordum. Youtubedan vesaire video izlemekle yetinmekteydim. Dün son kararımı verip dalış elbiselerinin(Subzero Expert) siparişini verip ilk adımı atmış oldum. Bir kaç güne de zıpkın, ağırlık, bıçak ve dizgi siparişlerimi vereceğim şuan araştırma aşamasındayım. Zıpkın olarak 90 lık bir Apnea Powerpoint düşünüyorum. Bıçak oalrak ise çok farklı fiyat skalası var bayağı kararsızım. Değerli tavsiyelerinizi bekliyorum. Bu arada balıklarla daha önce izlemek, yemek ve bir kaç kez arkadaşlarla tutmak dışında hiç bir münasebetim olmadı bilgim bayağı az. İstanbul'da nerelerde balık avlanır gibi tavsiyelerinizi de bekliyorum 🙂 İyi dalışlar dilerim.

 
Gönderildi : 01/04/2021 18:43
(@bogac-berk)
Mesajlar: 20
Yeni Üye
 

merhabalar apnea powerpiont yerine  diverman öneririm daha ucuz ve daha kaliteli yapmış adamlar(bayide ikisinide incelemiştim) bende daha yeniyim bugün ilk levreğimi vurdum şuan bende saragos 90 var divermande pathosa benziyor az çok, yada daha fazla biriktirebilirseniz apnea rebel alın tetik mekanizması powerpionte göre daha güçlü ve hafif

 
Gönderildi : 01/04/2021 19:01
(@barbarossa)
Mesajlar: 14
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

@bogac-berk Hemen bakıyorum teşekkürler. Hayırlı ve afiyet olsun ilk avınız 🙂

 
Gönderildi : 01/04/2021 19:05
ONR6NKOC
(@onr6nkoc)
Mesajlar: 1202
Başımı o denizden çıkarayım desem! Balığım ya; nefesim kesilir.... Forum Yönetimi
 

Merhaba @barbarossa aramıza hoşgeldin. Bıçak önemli bir ekipman. Bütçen dahilinde keskin olan bir dalış bıçağını tercih edebilirsin sağlıcakla Dal.

 
Gönderildi : 02/04/2021 21:51
Barbarossa reacted
(@barbarossa)
Mesajlar: 14
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

@onr6nkoc Teşekkürler hoşbulduk. Diverman bayağı tavsiye ediliyor ama bakalım 🙂

 
Gönderildi : 02/04/2021 22:15
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
 

@barbarossa merhaba aramıza hoş geldiniz. Forumdaki Dalış Malzemeleri bölümündeki malzeme inceleme yazılarına ve bu yazıların altında bırakılan yorumları incelemenizi tavsiye ederim. Dalış bıçağı olarak diverman bıçağı fiyat-performans olarak tavsiye ederim. Ben aktif olarak kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım.

Yerli markalardan Diverman Divermaster, Apnea Rebel-Powerpoint, Assniper Anamas XL vb tüfekler hemen hemen birbirlerine denk zıpkınlardır. Apnea rebel ve divermanı bizzat tecrübe ettim. Bu iki tüfekle uzun süre avlanırsınız.

 
Gönderildi : 03/04/2021 10:01
ONR6NKOC reacted
(@barbarossa)
Mesajlar: 14
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

@can Teşekkürler hoşbulduk. Evet izlediğim videolardan sonra divemasterda karar kıldım teşekkürler.

 
Gönderildi : 03/04/2021 10:31
EmAy
 EmAy
(@emay)
Mesajlar: 91
Yeni Üye
 

Hoşgeldin,

Bende ümraniye tarafındayım,yakın sayılırız.Bu ara marmarının tadı yok Nisan sonu Mayıs  ortası gibi sular ısınmış olur.Zıpkın konusuna gelirsek  Diverman ve apnea zıpkın kullandım ikisi de iyi zıpkın.Tavsiyem apnea powerpoint yerine rebel modeline bakın sonrasında diverman ve rebel'de araştırma yapın.

 
Gönderildi : 03/04/2021 13:08
(@barbarossa)
Mesajlar: 14
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

@emay Teşekkürler hoşbulduk. 90 lık bir Diverman divemaster almaya karar verdim iyi ki buraya tanışmışım powepoint alacaktım yoksa.

Pazartesi bıçak, dizgi, ağırlık vs. gelecek her şey hazır derken gönderilen elbise hatalı gönderilmiş. 5 mm istemiştim 7mm gelmiş onu iade edip bir süre daha 5mm olanını bekleyeceğim bakalım. Gerçi bu havalarda 5mm elbise ile karadenize girilirse sorun olur mu bilmiyorum ama sabırsızlanıyorum.

 
Gönderildi : 03/04/2021 14:23
zencuk reacted
(@bogac-berk)
Mesajlar: 20
Yeni Üye
 

@barbarossa ne demek dediğim gibi bende yeniyim size bir yardımım dokunduysa ne mutlu bana (zıpkın konusunda)

 
Gönderildi : 03/04/2021 22:22
Barbarossa reacted
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account