Istanbuldan selam
 
Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

[Çözüldü] Istanbuldan selam

7 Mesajlar
6 Üyeler
11 Beğeniler
723 Görüntüleme
tefo
 tefo
(@tefo)
Mesajlar: 7
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

Merhaba, ilk baligini zipkinla 7 yasinda vurmus muglali bir süngerci torunu olarak universite okumaya istanbula geldim ve cok sevdigim hobimden neredeyse 15 sene uzak kaldim (tatiller haricin de)... 3ay once tekrar takim toplayarak dalisa basladim, mugla akyaka akbukten sonra bulanik marmaraya alismak basta zor gelse de duzeni oturttum sayilir (haftada 1-2). Sansima isyerinden izmirli bir arkadasla buddy olduk ama ikimizin de bu konuda cevresi neredeyse yok gibi.

Forumu cok faydali ve eglenceli buldum, yapanin emeklerine saglik, balik bu isin bahanesi maksat eglence arkadaslik dostluk, burada da gordugum kadariyla herkes bu kafada ve cok bilincli ve ayrica sportmen (av yasaklari vs konusunda).

Simdiden cok memnun oldum

Selamlar

 
Gönderildi : 11/10/2020 18:28
Rıdvan (scotchsoda), ONR6NKOC, moguzcan and 2 people reacted
Haktan N.
(@dreamdiver)
Mesajlar: 792
Trofe Üye
 

@tefo Aramıza hoşgeldiniz. Forum'un kurucusu Barracuda @can isimli arkadaşımız. Kendisi zaten yazacaktır ama imza kısmını İsim Soyad Yaş ve şehir olarak yazarsanız sizi mesajlarda tanımak üyeler için daha rahat olur.

 
Gönderildi : 11/10/2020 19:01
mfgrbz reacted
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
 

@tefo Forum olarak el birliği ile sosyal medyadan bağımsız, serbest dalış ve sualtı avcılığı ile ilgili bilgi paylaşımı ve yardımlaşma odaklı bir platform olarak devam etmekteyiz.

Aramıza hoş geldiniz. Forum kullanımı ile ilgili yardıma ihtiyaç duyarsanız lütfen yardım istemekten çekinmeyin iyi forumlar 👍

 
Gönderildi : 11/10/2020 20:29
ONR6NKOC
(@onr6nkoc)
Mesajlar: 1228
Başımı o denizden çıkarayım desem! Balığım ya; nefesim kesilir.... Forum Yönetimi
 

@tefo aramıza hoşgeldiniz. İstanbulda olan arkadaşlar ile vakitlerimiz uydugunda gerek dalis gerek muhabbet organizasyonları düzenliyoruz.

 İstanbulda organizasyonlar ile  Rıdvan abi ilgileniyor fakat malum pandemi dolayısı ile organizasyonlar biraz erteleniyor seninde ismini İstanbul organizasyonlarina ekliyorum.

Sağlıcakla Dalin.

@ridvan @tefo

 
Gönderildi : 12/10/2020 12:51
Barracuda and tefo reacted
tefo
 tefo
(@tefo)
Mesajlar: 7
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

@onr6nkoc Çok teşekkürler, selamlar

 
Gönderildi : 12/10/2020 12:55
ONR6NKOC reacted
EmAy
 EmAy
(@emay)
Mesajlar: 91
Yeni Üye
 

Hoşgeldin.İstanbul anadolu yakasındayım genelde hafta sonlarını maltepe,kartal,pendik,tuzla kıyılarında olurum.Yolun düşerse gel

 
Gönderildi : 15/10/2020 11:07
tefo reacted
Rıdvan (scotchsoda)
(@ridvan)
Mesajlar: 1116
Sığ su avcisi Forum Yönetimi
 

İstanbula hoşgeldiniz ara ara buluşmalar oluyor takipte kalın ..

 
Gönderildi : 20/10/2020 11:02
tefo reacted
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account