iskenderundan herke...
 
Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

iskenderundan herkese merhaba

5 Mesajlar
3 Üyeler
5 Beğeniler
738 Görüntüleme
(@metinolgn)
Mesajlar: 23
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

öncelikle bu güzel forumu yapan ve emeği geçen herkese çok teşekküler.çok samimi çok güzel bir platform oluşturmuşsunuz buna değinmeden geçmek istemedim.

ben metin 24 yaşındayım iskenderunda oturuyorum öğrenciyim.malum sene içinde okula gittiğim için denize sadece yazları girebiliyorum.babamla iskenderun-arsuz yolunda pamir sitesi karşısındaki dalgakıran civarında hemen hemen hergün denize giriyoruz.denize ve balıklara hep ilgim olmuştur ama ne dalış ne de balıklar hakkında pek bir bilgim yok okuyarak videolar izleyerek bişeyler öğrenmeye çalışıyorum.birkaç hafta önce kafama koydum hep hayalini kurduğum serbest dalışa ve zıpkın avına başlamaya karar verdim.

serbest dalış için instagramdan arsuz deephumans ile iletişime geçtim ve fiyat aldım.bu forumdan ve diğer internet sitelerinde gerek zıpkın gerek elbise, palet ve birçok malzeme için başlangıç seviyesinde ve benim bütçeme uygun olacak malzemeler arayışına girdim.ancak şuanki bütçem dalış eğitimine ve gerekli malzemelere yetmiyor, ayrıca yaz sezonunun sona eriyor olması sebebiyle sene içinde daha çok araştırıp para biriktirip inşallah gelecek yaza tamamen hazır halde başlayacağım.

herkese iyi günler iyi forumlar...

 
Gönderildi : 16/08/2020 20:33
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
 

@metinolgn aramıza hoş geldiniz. Güzel yorumlarınız için teşekkürler. Eğitim alarak bu spora başlamak istemeniz çok doğru bir karar olmuş. Eğitiminden malzemesine kadar çok masraflı bir spora merak salmışsınız. Acele etmeden fikir alış verişi yaparak malzemelerinizi tamamlamaya çalışın.

Merak ettiğiniz nokta atışı konularda "Soru-Cevap" başlığı altında yeni konu oluşturarak yardım istemekten çekinmeyin. İyi forumlar

 
Gönderildi : 16/08/2020 20:42
metinolgn reacted
Metehan
(@metehan)
Mesajlar: 13
Yeni Üye
 

@metinolgn Merhaba, Ben de Yumurtalık'ta yaşıyorum. Bir süredir civardaki dalış okullarına bakıyorum (ADANA-MERSİN-HATAY). Deephumans Arsuzdan eğitim aldıysanız ve memnun kalıp, kalmama konusunda değerli yorumlarınızı paylaşabilirseniz sevinirim.

 
Gönderildi : 25/08/2021 15:17
(@metinolgn)
Mesajlar: 23
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

@metehan merhaba malesef sağlık sorunlarım sebebiyle 1 seneden uzun süredir denize giremiyorum. Bu sebeple dersde alamadım ancak deephumans dan poyraz beyle bikaç defa konuşup bilgi almıştım ancak nasip olmadı telefon numarası 0 (534) 955 53 45 . Kendinize iyi bakın

 
Gönderildi : 25/08/2021 20:24
Metehan reacted
Metehan
(@metehan)
Mesajlar: 13
Yeni Üye
 

@metinolgn geçmiş olsun. Numara için çok teşekkür ederim. En yakın zamanda denize ve dalışlara dönebilmenizi diliyorum. Sağlıcakla kalın.

 
Gönderildi : 25/08/2021 22:46
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account