İlk adımlar
 
Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

İlk adımlar

5 Mesajlar
3 Üyeler
4 Beğeniler
630 Görüntüleme
(@nyurdaay)
Mesajlar: 5
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

Merhabalar,

 Sporda çok yeniyim. Birkaç aydır videolarla forumdaki yazılarla ufak ufak da olsa mental olarak spora adımlarımı attım. Bu süre içinde aynı zamanda da ekipmanlarımı toplamaya çalıştım. Çok kısa süre içinde umuyorum başlamak için yeterli ekipmana sahip olmuş olacağım. Gerek sporla ilgili kafama takılan sorular hakkında gerekse ekipman seçimi konusunda forum benim için çok faydalı oldu.

Fakat asıl olay bundan sonra başlıyor sanıyorum. Bütçem gereği eğitim almayı ertelemeyi düşünüyorum. Tam ekipmanla suya girip biraz biraz denemek istiyorum fakat tek başıma gitmekten çekiniyorum ve hala bilmediğim sormak istediğim çok şey var. Hali hazırda forumda da bu kadar güzel bir ortam varken ben de belki bir buluşmaya katılabilir miyim diye düşünmeye başladım açıkçası. İstanbul Beylikdüzü'nde ikamet ediyorum. Öğrenciyim ve bu sıralar neredeyse her gün müsaitim. Çok uzak olmadığı sürece her yere gelebilirim. Dalış olsun olmasın var mıdır acaba tanışmak buluşmak isteyen birileri.

 
Gönderildi : 30/09/2020 22:43
Barracuda reacted
Gokmen Elgun
(@gkmn)
Mesajlar: 76
Yeni Üye
 

 Nadir kardeşim, öncelikle şimdiden hayırlı olsun deyim. Hem spora başlaman hem de almış olduğun ve alacağın ekipmanların için. Sosyal medyada araştırmalarını yapıyorsun zaten anladığım kadarıyla, tavsiyem eğer İngilizce varsa yabancı kaynakları kanalları da takip edip izlemen, okuman.

Örnek olarak paylaştığım videoda dünya çevresinden bir çok profesyonel kendileri için önemli noktaları kısa kısa anlatıyor. bu ve bunun gibi örnekler teorik de olsa bilgiyi bir nebze artıracaktır.

Bursa çok uzak değil dersen beklerim :), gerek dalış gerek sohbet. Yeni başlayan birine azıcık da faydam dokunması beni mutlu eder. Sağlıklı dalışlar dilerim şimdiden.

 
Gönderildi : 01/10/2020 00:17
Barracuda reacted
(@nyurdaay)
Mesajlar: 5
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

İngilizcem fena değildir. Biraz da onun sayesinde ingilizce kaynakları da sürekli kullanıyorum. Tavsiye ettiğiniz videoyu da bir süre önce izlemiştim. Bursa'ya yolum düşerse uğramak isterim. İlginiz için teşekkürler.

 
Gönderildi : 01/10/2020 09:44
ONR6NKOC
(@onr6nkoc)
Mesajlar: 1228
Başımı o denizden çıkarayım desem! Balığım ya; nefesim kesilir.... Forum Yönetimi
 

Aramıza hoş geldin.  İstanbulda. Ekip olarak arada organizasyonlar yapıyoruz.  İsmini listeye ekliyorum.

@nyurdaay

 
Gönderildi : 01/10/2020 19:52
Barracuda reacted
(@nyurdaay)
Mesajlar: 5
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 
Gönderen: @onr6nkoc

Aramıza hoş geldin.  İstanbulda. Ekip olarak arada organizasyonlar yapıyoruz.  İsmini listeye ekliyorum.

@nyurdaay

Teşekkür ederim hocam. Hoşbuldum

 
Gönderildi : 01/10/2020 21:03
ONR6NKOC reacted
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account