Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Fethiye

1 Mesajlar
1 Üyeler
1 Beğeniler
833 Görüntüleme
(@yahya)
Mesajlar: 17
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

Değerli arkadaşlar 10-20 ağustos tarihleri arasında Fethiye de bir aksilik olmaz ise ailecek tatil planı yaptık. Bu işe gönül verenlerde bilirler ki bu 10 günü dalış yapmadan geçirmek tatilin (en azından benim için) yarım kalması demek olur. Kendim Yalova da ikamet ediyorum. Dolayısıyla Marmaraya dalıyorum. Bu çevrede (Fethiye patlangıç mahallesinde konaklayacağım) dalış yapılacak yerler konusunda bilgi verebilecek ya da bu tarihlerde beraber dalış yapabileceğimiz arkadaşlar var ise ziyadesiyle memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim. Kazasız belasız, dalın sağlıcakla. 

 
Gönderildi : 29/07/2020 18:36
Barracuda reacted
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account