Eskisehirden selaml...
 
Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Eskisehirden selamlar

2 Mesajlar
2 Üyeler
3 Beğeniler
558 Görüntüleme
(@onur71)
Mesajlar: 2
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

Merhaba arkadaslar.Yaklasik 32 senedir bu hobiyi yapmaktayim.Ancak denize uzak oldugumdan yillik izin dönemlerinde hasretimi gideriyorum.O da sayili gun cabuk geciyor.Ama tum sene burnumda tütüyor. Çandarlı da avlanmaktayim hernekadar balikça zengin olmasada .Sık kullanmadigimdan ekipmanca zengin degilim.Agirlik olmadigindan kıyı pusu avi yapiyorum.Rebel 100 açık eki bir 75lik apnea shorty gözlük, beuchat palet vs simdilik yeterli geliyor.Artik emeklilikten sonra hizlanicaz;) Bu arada master yüzücüyüm.Defalrca bogazi geçtim.Aquamaster açıksu ve Türkiye geneli havuz yarişmalarinda derecelerim var.

Tum arkadaşlara sevgi ve saygılarımla. Sağlıcakla dalın

 
Gönderildi : 17/08/2020 14:27
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
 

@onur71 Zıpkın Avı Türkiye Foruma hoş geldiniz. 32 senelik mazisi olan bir zıpkıncı için denizden uzak olmak çok zor olsa gerek.

Forumda özellikle bu hobiye yeni başlayan arkadaşların açtıkları konular için tecrübelerinizi eksik etmeyin. Forum kullanımıyla ilgili yardıma ihtiyaç duyarsanız bana özelden ulaşabilirsinz. İyi forumlar.

 
Gönderildi : 17/08/2020 17:09
Onur71 reacted
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account