Çeşme'den Selamlar
 
Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Çeşme'den Selamlar

5 Mesajlar
4 Üyeler
5 Beğeniler
1,196 Görüntüleme
(@blaze)
Mesajlar: 13
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

Merhaba arkadaşlar,

İsmim Akif, 29 yaşındayım. Çeşme'ye 2020 Eylül'de taşındım. Denizle aram çok iyi değildir ancak kendi çapımda her hafta bir kaç gün yüzmeye giderim. Daha önceden bir kez Fethiye'de tüplü dalış yapmıştım. Olta aldım keyif vermedi, Youtube'da zıpkın avcılığı videolarını çok izlerim, izlemesi bile çok keyif verir. Geçenlerde denizde denedim 2 dakikanın üzerinde nefes tutabiliyormuşum. Bunun dışında yüzücülüğüm çok iyi değil. Yani sanırım kondisyon ve bilgi eksikliğim var, kulaç atarken fazla yoruluyorum. Velhasıl kendime fazla da güvenmeyerek 5 metre derinlikleri geçmeyecek şekilde Zıpkın avcılığı yapmaya karar verdim ancak yapabilir miyim yapamaz mıyım bunu da bilmiyorum. Yüzerken eşimle birlikte ilerilere açıldığımızda (Plajdan 100-150 metre ilerilerde, tahmini 5 metre derinliğin olduğu yerlerde) içimde bir ürperti oluyor. Belki diğer insanlardan uzaklaşmış olduğumuz için, belki açık denizden başka bir şey göremediğim için, belki de gözlük kullanmadığım, dip yapıyı görmediğim için olabilir. Dalgıç kıyafeti, palet, gözlük, şnorkel kullanınca belki özgüven gelir rahatlayabilirim. Bilmiyorum giriş seviyesinde zıpkın avcılığı yapabilir miyim? Yeni evlendiğim için yüksek borçlar altındayım Eğitim ücretleri ne kadardır fikrim yok ama maddi durumumun eğitim almama izin vereceğini sanmıyorum. Ekipmanlar da ucuz değil, alıpta yapamazsam üzülürüm.  Bu konuda Tavsiyeleriniz nelerdir ?

 
Gönderildi : 14/07/2021 11:45
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
 

@blaze merhaba daha önce açmış olduğunuz konuya detaylı bir cevap yazmıştım. Aramıza hoş geldiniz. İyi forumlar.

 
Gönderildi : 14/07/2021 17:34
bLaze reacted
Passiontripmaster
(@sonertas)
Mesajlar: 178
Zıpkıncı Forum Yönetimi
 

Hoşgeldiniz

 
Gönderildi : 15/07/2021 00:22
bLaze reacted
Rıdvan (scotchsoda)
(@ridvan)
Mesajlar: 1116
Sığ su avcisi Forum Yönetimi
 

Eğitim almayanların yeni başlayacakların forumdaki konuları okuyup bilinçlenmesi gerekir, neler yapılmalı nelere dikkat edilmeli sonrasında eğitimin faydasının olup olmadığının bilincine varması vs gibi konuları okuduktan sonra karar vermeleri en sağlıklısı ..hoşgeldiniz iyi forumlar

 
Gönderildi : 15/07/2021 11:30
bLaze reacted
(@blaze)
Mesajlar: 13
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

Teşekkür ederim hoş buldum. Forumdaki konuları okumaya başladım

 
Gönderildi : 16/07/2021 15:54
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account