Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Apnea rebel carbon zıpkın

7 Mesajlar
5 Üyeler
7 Beğeniler
1,271 Görüntüleme
Mesajlar: 3
Konuyu Başlatan
(@cemil-ozbay06)
Yeni Üye
Katılım : 4 sene önce

IMG 0696
IMG 0699
Yanıt
6 Adet Yanıt Var
1 Yanıt
Barracuda
Yönetici
(@can)
Katılım : 7 sene önce

Mesajlar: 2723

@cemil-ozbay06 bu konuyu Tanışma bölümünden Dalış ve Zıpkın Avı Ekipmanları İle İlgili Sorular İsimli bölüme taşıdım. İyi forumlar.

Yanıt
Mesajlar: 3
Konuyu Başlatan
(@cemil-ozbay06)
Yeni Üye
Katılım : 4 sene önce

Merhabalar spora başlamayı düşünüyorum fotoğrafını attığım apnea rebel carbon gövde zıpkın uzun ömürlü olurmu almalımıyım teşekkürler.

Yanıt
ONR6NKOC
Mesajlar: 1231
Forum Yönetimi
(@onr6nkoc)
Başımı o denizden çıkarayım desem! Balığım ya; nefesim kesilir....
Katılım : 4 sene önce

Aramıza hoşgeldiniz...  Karbon zipkinlar  uzun ömürlüdur. Bir sıkıntı yaşamazsınız.

Yanıt
moguzcan
Mesajlar: 361
(@moguzcan)
Üye
Katılım : 4 sene önce

Bu zıpkının 105 liğini kullandım. Güzel hafif bir tüfek fakat kendinden kanallı değil , ve orijinal kombinasyonu vasat. Fakat bu spora yeni başlıyorsanız,daha ucuz 85-90 lık kaliteli bir alüminyum tavsiye ederim.

Yanıt
Zek
Mesajlar: 125
 Zek
(@zek)
Yeni Üye
Katılım : 4 sene önce
  1. Ahşap, alüminyum, hybrid falan bir çok malzeme zıpkına uygun. Fakat pathos’un lazer karbonunu kullandım ve karbonun zıpkına uygun olmadığına karar verdim. 
    kabonun iki avantajı var, biri kırılana kadar yükle esnemiyor ikincisi karada çok rahat taşınıyor. 
    hafif ve kütlesiz olduğu için çok tepiyor, en azından normal yuvarlak gövde öyle. Diğer çok Pahalı c4 gibi zıpkınlar hem şekil hemde içerik bakımından daha kütleli ve bu tepme ve ses olayı yok görünüyor. Hiç kullanmadım ama videolar öyle. 
    Bütün tüfekler suda aynı ağırlıktadır yada aynı ağırlıkta olmalıdır çünkü nötr yüzmelidir. Çok hafif ise suyun üzerine çok ağır ise suyun dibine iner. 
    aslında tam sizinle yüzmelidir. Karbonda alsanız sizinle yüzer, ahşap da, alüminyum da. 
    Apnea marka olarak sevdiğim hatta neredeyse en sevdiğim Zıpkın. Tasarımları, malzeme kalitesi oldukça iyi ve bir çok yabancı üründen de üstün. Apnea zıpkınların kedi malzemelerinden ödün vermezken kaplin, lastik ve şiş kalitesinden ödün vererek yerli maldan beklenen fiyat sıkalasını yakalıyor. Her yeni başlayan fiyattan etkilenip apnea’ya yönelsede aslında profesyonelin başa çıkabileceği Zıpkın olduğunu aldıktan sonra anlıyorlar. Zıpkın, şiş, lastik kombinasyonlarını biliyor yada bilen birine gidebiliyor olmanız lazım. Apnea alınca ödediğiniz üzerine en az %30’u gibi ekstra paranın yeni lastiklere verilmesi gerektiğini kabul etmeniz gerekmektedir. Eskiden döviz düşükken pek bir anlamı yoktu, lastik değiştirdiğiniz bir apnea zaten pahthosla aynı paraya geliyordu ama şimdi 600 TL zıpkına üzerine 250-300 TL 850-900 TL’ye gayet ithal marka kadar konforlu güzel bir zıpkınınız olur. Yine başlangıç için iyi bir fırsat. Ben lastik boğmasından, kalama misinası yapımına kadar her şey de apnea sayesinde öğrenmiş oldum.  Kaldı ki apneanın kendisi de daha iyi kombinasyonlar çıkarabilir çünkü artık döviz farkı zaten yerli ürün fiyat beklentisini karşılar durumda ama anladığım kadarıyla piyasa hassas. 
    Aliminyum , tam, sorunsuz bir Zıpkın yeni başlayan için daha iyi bir seçim olur. Bütçeni zorla ve ilk suya girdiğinde zevk alacağın Zıpkın al.
Yanıt
moguzcan
Mesajlar: 361
(@moguzcan)
Üye
Katılım : 4 sene önce

Nokta atışı tespitler 👍

Yanıt
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account