Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Forum Kuralları Lütfen Okuyun !

1 Mesajlar
1 Üyeler
5 Beğeniler
2,660 Görüntüleme
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
Konuyu Başlatan
 

Zıpkın Avı Türkiye Forum (spearfishingturkey.com) Web sitemize üye olan herkes aşağıdaki kuralları peşinen kabul etmiş sayılır. Lütfen tüm kuralları okuyun. Forumda belirli bir üslup oluşturma çabalarımıza katkıda bulunmak için lütfen tüm üyelere karşı saygılı davranınız.

GENEL KURALLAR

1. Üyelik

a. Forumda aktif olarak rol üstlenebilmek için www.spearfishingturkey.com'a üye olunması gerekmektedir.

b. Üye olurken girilen e-posta adresinin doğru olması gerekmektedir. Buna uymayan üyelerimizin üyelikleri silinecektir.

c. Üyelik tek kişiye özeldir, başka birine devredilemez. Aynı kişi de farklı isimlerle birden fazla üyelik açamaz.

2. Kullanım Kuralları

a. Forumlarda yazılan mesajlardan mesajı yazan kişi sorumludur. spearfishingturkey.com gönderilen mesajlardan sorumlu değildir.

b. Foruma T.C. yasalarına ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar gönderilemez.

c. Foruma içerisinde illegal link bulunduran mesajlar gönderilemez.

d. Forumlara içerisinde tehdit, küfür, kabalık, saygısızlık, nefret, örf ve adetlere aykırı, din, dil, ırk ayrımına yönelik ve yöneticileri, diğer kullanıcıları küçümseyen ibareler barındıran mesajlar gönderilemez.

e. Forumlarda kişisel problem ve anlaşmazlıklar içeren mesajlar gönderilemez, kişisel tartışmalar yapılamaz.

f. Reklam içerikli, diğer kullanıcıları rahatsız edecek mesajlar gönderilemez.

g. Forum yardımlaşma amaçlıdır, üyelerden yardım isteniyorsa mesajlarda açık ve net olarak sorun anlatılmalıdır; mesajlarda e-posta/mesajlaşma adresleri verilerek yardım istenemez.

h. Forumun kullanımını öğrenmek için Forum Kullanımı konusu okunmalıdır.

i. spearfishingturkey.com hakkında öneri ve eleştirilerinizi destek@spearfishingturkey.com adresinden bize iletebilirsiniz.

j. Burada belirtilen kurallara uymayan tarz mesaj ve konular yöneticiler tarafından silinebilir veya mesaj üzerinde düzenleme yapılabilir; kurallara uymayan kullanıcılar yönetim tarafından uzaklaştırılır veya engellenir.

YÖNETİCİDEN TAVSİYELER

Siteye kayıt olmadan forumlardaki konuları okuyabilirsiniz. Fakat konu açmak ve konulara mesaj göndermek için En üstteki menüde yer alan kayıt ol butonunu tıklayarak sitemize kayıt olup kullanıcı adınızla giriş yapmalısınız.

Giriş yaptıktan sonra Forumlar kısmındaki ana bölümlerden ihtiyacınıza uygun olan bölümü seçip konuları okuyabilir, Son Tartışmalar bölümünden forumdaki son mesajlara ulaşabilir ve istediğiniz ana bölüm altına yeni bir konu açabilirsiniz.

YENİ KONU AÇMADAN LÜTFEN ARAMA YAPIN!>

Yeni konu açmadan önce daha önceden açılmış konuları gözden geçirin, belki daha önce aynı konu işlenmiştir. Bu amaçla forumda arama yapmayı, kategoriler arasında gezinmeyi deneyebilirsiniz. Forumda bulunan arama kutusunu kullanarak konu açmadan önce birkaç anahtar kelime yazarak arama yapmanızda fayda var.

Örnek olarak omer eagleray palet ile alakalı bir konuyu açan kişi arama kutusuna "omer eagleray" yazarak arama yapar ve daha önce açılan konulara göz atarak istediği bilgiye ulaşabilir.

Açmayı düşündüğünüz konu daha önce açılmamışsa yeni bir konu açmaktan çekinmeyin! Uygun bölümü bulun ve konu başlığını ve mesajınızı yazın.

Önemli! YARDIM İSTEME VE YARDIM ETME

Yardım istiyorsanız dikkatli olun. Açtığınız konu başlığı açıklayıcı olsun. "Lütfen yardım", "Acele" şeklinde konu açarsanız başlığınız yöneticiler tarafından silinebilir. Ve sabırlı olun, mesajınıza anında cevap alamayabilirsiniz, o konuda bilgisi olan olmayabilir. Foruma herkesin katkısı olmalıdır, bu amaçla siz de başkalarına yardım edebilirsiniz.

KONULARI TAKİP ETME, FAVORİ KONULAR, MESAJ BİLDİRİMİ

Ayrıca konulardan dilediklerinizi favorilerinize ekleyebilir, takip etmek istediğiniz konulara abone ol butonunu kullanabilirsiniz. Diğer forum kullanıcılara özel mesaj yoluyla ulaşmak için özel profil sayfasındaki mesajlarım bölümünü kullanın.

AVATAR KULLANIMI

Profil fotoğrafınız forumda iken avatar fotoğrafınız olarak kullanılacaktır.

 
Gönderildi : 28/03/2019 23:58
Ertugrul Ceylan, Mcapkan, dgn and 2 people reacted
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account