Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Zıpkın Avı Türkiye Foruma Yeni Bir Özellik Eklendi !

3 Mesajlar
2 Üyeler
3 Beğeniler
1,176 Görüntüleme
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
Konuyu Başlatan
 

Türkiye'nin en modern zıpkıncı platformu Zıpkın Avı Türkiye Forumu geliştirmeye devam ediyorum 🙂 Forumda olup bitenleri, paylaşımlarınıza yapılan yorum ve beğenileri kolay bir şekilde takip edebilmeniz için forum menüsünün içerisine "bildirimler" isimli bir bölüm ekledim. Aşağıdaki resimler telefon ekranından alınmıştır. Ben forumu sürekli cep telefonumla kullanıyorum sizler de forumu cep telefonlarınızla rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Foruma üye girişi yaptıktan sonra forum menüsünün sağında bir bildirim simgesi göreceksiniz. Birden fazla bildiriminiz varsa simge yanında bildirim sayısı da görünecektir.

Zıpkın Avı Türkiye Forum Bildirimleri 1

Bildirim simgesine tıklarsanız küçük bir pencere açılacak ve bildirimlerinizi görebileceksiniz. İstediğiniz bildirime tıklayabilir ve bildirim ile ilgili sayfaya geçiş yapabilirsiniz.

Zıpkın Avı Türkiye Forum Bildirimleri 2

ÖNEMLİ NOT ! Eğer cep telefonuyla foruma giriş yaptığınızda aşağıdaki resimdeki gibi bir şeyle karşılaşırsanız lütfen aşağıdaki adımları takip edin.

20200206 143233

Cep telefonunuzdaki "Google Chrome" tarayıcısından çıkın. Ayarlar ->Uygulamalar ->Chrome->Depolama->Önbelleği Temizle diyerek. Tarayıcı ön belleğini temizleyin. Yeniden Google Chrome tarayıcısını açın ve foruma giriş yapın. Hepsi bu kadar.

 
Gönderildi : 07/02/2020 14:00
Cüneyt reacted
Caner Fuat KURT
(@canerfuatkurt)
Mesajlar: 164
Üye Palazı
 

Dostum her girdiğimde yeni bir özellik gelmiş oluyor. Tebrikler gerçekten harika iş çıkartıyorsun.

 
Gönderildi : 13/02/2020 05:10
Barracuda reacted
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
Konuyu Başlatan
 
Gönderen: @canerfuatkurt

Dostum her girdiğimde yeni bir özellik gelmiş oluyor. Tebrikler gerçekten harika iş çıkartıyorsun.

Sağol kardeşim. Dalışa gidemeyince foruma sarıp duruyorum 🤣

 
Gönderildi : 13/02/2020 05:24
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account