Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Dev Fangri Mercan (12kg) Müjdat Turan-Çanakkale

2 Mesajlar
2 Üyeler
8 Beğeniler
3,381 Görüntüleme
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
Konuyu Başlatan
 

Zıpkın Avı Türkiye Forum sakinleri hepinize merhaba. Türkiye sularında avlanmış olan türünün en iri bireylerini barındıran Trofe Zıpkın Avları bölümümüzdeki büyük bir eksikliği bu gönderiyle gidermiş olduk diyebilirim.

Çanakkale de yaşayan ve zıpkınla balık avıcıları arasında bir efsane olan Müjdat Turan Usta'nın 2018 yılında vurduğu ve tam 12 kg gelen Fangri Mercan avını da foruma ekledim. Bu zamana kadar denk gelmediğimiz ya da gözden kaçırmış olduğumuz diğer trofe avları da zamanla foruma eklemeye devam edeceğim.  

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Deniz Bilimleri ve Teknoloji Fakültesi tarafından balığın pullarında yapılan halka sayımına göre bu balığın tam 46 yaşında olduğu tespit edilmiş. Bu zamana kadar daha irisi avlanamayan bu av için Zıpkın Avı Türkiye Forum olarak Müjdat Usta yı tebrik ederiz. 

Zıpkınla Balık Avı Trofe Mercan
Frangi Mercan Müjdat Turan

Fotoğrafların yanı sıra Türkiye rekoru olan bu avın videosunu da konuya eklemesek olmazdı. İyi seyirler.

 
Gönderildi : 11/08/2020 00:46
suaslani, kaanc, gkhnkck1990 and 1 people reacted
Ferhat
(@ferhat)
Mesajlar: 272
Üye Palazı
 

@can muhtemelen Müjdat abi zıpkın avına yeni başlayan her arkadaşın ilham kaynağı olmuş birisi şahsen ben Müjdat abinin videolarıni izleyerek bu spora daha çok merak saldım burdan Müjdat abiye hayırlı dalışlar dilerim Allah tüm zıpkıncı dostları korusun ve evlerine sağ salim varmayi nasip etsin 🤲

 
Gönderildi : 15/08/2020 00:07
Ferhat S., gkhnkck1990, Yigit and 1 people reacted
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account