Salvimar One Plus F...
 
Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

[Kapalı] Salvimar One Plus Freediving Saat (Sıfır+Cam Koruma)

3 Mesajlar
2 Üyeler
1 Beğeniler
3,127 Görüntüleme
Caner Fuat KURT
Mesajlar: 164
Konuyu Başlatan
(@canerfuatkurt)
Üye Palazı
Katılım : 6 sene önce

Merhaba arkadaşlar,

Henuz bir iki hafta önce aldığım saatimi, dalişa bir sure ara vermem sebebiyle satiyorum. Saat "plus" modeldir yani eski versiyonla karistirmayin. Bununla birlikte saatin yaninda henuz paketinden cikartmadigim 2 adet cam ekran koruyucu da veriyorum. Saat sifirdir, bir kez bile kullanilmamis olup butun fonksiyonlari aktiftir. Fiyat 1000TL.

 

 

2 Adet Yanıt Var
Buğra Batuhan
Mesajlar: 529
(@bbatuhan)
Kıdemli Üye
Katılım : 5 sene önce

Caner bey merhaba.saati almak isterim fakat biraz daha fiyatta yardımcı olursanız sevinirim.yurt dışından sipariş verip 20 gün beklemek istemiyorum kısmetse 26 su tatilde kullanmak isterim.

Caner Fuat KURT
Mesajlar: 164
Konuyu Başlatan
(@canerfuatkurt)
Üye Palazı
Katılım : 6 sene önce

Saat forumumuz aracılığyla Buğra Batuhan beye satılmıştır. Kendisine sağlıklı avlarda keyifle kullanmasını temenni ederim.

Konu kilit.

Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account