Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Jak Boeno Karma Thermoskin Elbise İncelemesi

2 Mesajlar
2 Üyeler
2 Beğeniler
5,853 Görüntüleme
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
Konuyu Başlatan
 

Jak Boeno Karma Thermoskin  Elbise İncelemesi

Jak Boeno Karma Thermoskin Elbise İncelemesi

Zıpkın Avı Türkiye Facebook Grubumuzun moderatörlerinden Selim Bulut tarafından hazırlanan Jack Boeno Karma dalış elbisesi ile ilgili inceleme videosu. Bu videoda ayrıca zıpkınla balık avına yeni başlayan arkadaşlar için dalış elbiseleri ile ilgili detaylı bilgiler anlatılmaktadır.

 

 
Gönderildi : 30/05/2019 06:55
(@suaslani)
Mesajlar: 10
Yeni Üye
 

bu elbisenin 5 mm sini  yeni aldım iki dalış yaptım elbise bence mükemmel o kadar hafif ve üzerime oturması gayet güzel bu arada 104 kg ve 1,85 cm boy elbise 2xl üzerime giydiğimde yok gibi herhangi bir rahatsızlık vermedi özellikle boyun bölgesinde hiç sıkma olmadı elbise kokusuda yok denecek kadar az ağırlık ilk dalışta 6 kg bağladım az geldi ikincide 8 kg la rahat bir dalış yaptım yüzerlilik gayet iyi daha önceleri dalış sonrası sudan çıkınca pres makinasından çıkmış gibi oluyordum bu elbise ile o sorundan kurtuldum şu ana kadar kullandığım elbiseler içinde en rahat ettiğim elbise bu oldu antalya finike civarında dalıyorum  7 mm free sub elbise var bu yıl başlarında almıştım 7 mm akdeniz suyu için bence fazla geldi yazacaklarım bu kadar elbise hakkında sorusu olanlara dilimin döndüğünce burdan cevaplarım sağlıcakla dalın

IMG 20210930 134013[1]

 
Gönderildi : 30/09/2021 14:14
Barracuda reacted
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account