Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Zıpkın Tavsiyesi

5 Mesajlar
5 Üyeler
4 Beğeniler
838 Görüntüleme
Mesajlar: 1
Konuyu Başlatan
(@noble)
Yeni Üye
Katılım : 4 sene önce

Yılmaz zıpkın almayı düşünüyorum yeni başlıycam. Dahaç agaşon ve baskın avı yapıcam 75 lik uygun olur diye düşünüyorum. Yılmaz zıpkınlar nasıldır?

Yanıt
4 Adet Yanıt Var
1 Yanıt
Barracuda
Yönetici
(@can)
Katılım : 6 sene önce

Mesajlar: 2723

@noble Yılmaz zıpkınlar nasıldır bilmiyorum. Çevremde gördüğüm kadarıyla olta malzemeleri satan küçük dükkanlarda bol miktarda bulunan hayatında zıpkınla balık avı yapmamış satıcıların özellikle yeni başlayan arkadaşalarımıza önerdiği bir marka oluyor kendileri. Zıpkınla balık avı malzemelerinin kıt olduğu eski zamanlarda kullanılan, yeni neslin bilmediği bir tüfek markası 🙂

@zencuk gerekli tüm bilgileri vermiş. Bence bütçeyi arttırıp en azından sizi ve çevrenizdekileri tehlikeye sokmayacak kaliteden bir tüfek almanızı tavsiye ederim. 

Yanıt
zencuk
Mesajlar: 775
Forum Yönetimi
(@zencuk)
Yönetici
Katılım : 4 sene önce

Hemen hemen hepimizi dalışa başlatan zıpkındır. 1 hafta sonra şişi paslanmaya başlar, yüzük atışlardan sonra en arkaya sıkışır dalışın ortasında taşla vura vura çıkartırsınız. Ama yılmazla vurulan kefalin bile tadı bir başkadır. Zamanla amber lastiği pütür pütür olur dökülür, tel palamutu kopar ellini keser ama yine vazgeçemezsin.

Yani diyeceğim şartlar müsaitse biraz daha kaliteli bir zıpkın almak gerek, müsait değilse amaç eldekilerin tadını çıkartmak ileride daha iyilerine sahip olduğunda gerçekten mutlu olabilmek. Geri dönüp baktığında emektar yılmazı tebessümle hatırlamak.

Yanıt
Rıdvan (scotchsoda)
Mesajlar: 1116
Forum Yönetimi
(@ridvan)
Sığ su avcisi
Katılım : 4 sene önce

Almak istediğiniz  zıpkın ne kadar ? 100-150 ? Bu işi başlayıp bırakmayacaksanız o paralarda olmasa bile ona yakın ikinci el sağlam zıpkınlar bulabilirsiniz ...Amatör malzeme ile profosyonel iş yapıp verim alma oranı düşük gibi ...

Yanıt
Caner ALTINTAŞ
Mesajlar: 85
(@caner)
Yeni Üye
Katılım : 4 sene önce

Zamanın birinde Yılmaz markasının bir yetkilisi veya sahibi bizim piyasada satılan uygun fiyatlı yılmaz zıpkınlarla bir alakamız yok bunlar markamıza zarar veren taklit ürünler demişti diye hatırlıyorum. İlgili markanın web sitesinde sadece sniper assassian zıpkinlar görünüyor ve fiyatları 350 TL civarında başlıyor.

Yanıt
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account