Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Omer Hf 100

1 Mesajlar
1 Üyeler
2 Beğeniler
1,467 Görüntüleme
@mehmet yıldız
(@mehmet)
Mesajlar: 12
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

Omer zıpkın kullanıcısıyım. Nacizane yasadığım olumlu olumsuz şeyleri yazacağım. Öncelikle satın aldığınız kombinasyonda direk dalış yapamazsınız. Benim başıma gelen sizin de başınıza gelir. Üstündeki lastik kısa. İstedigini yap zıpkını kuramıyorsun. Önce lastik değişecek sonra şişi tutan orjinal ip cok kalın. Mekanizmayı kitliyor oda incesiyle 2 mm le değiştirilecek. Sonra Üstündeki demir palamutu iple degistirin. Her atışta ses yapıyor ve zıpkını çiziyor, hasar veriyor. Bunlar yapıldıktan sonra kullanılacak.

Zıpkın öncelikle çok dengeli ve kullanımı güzel bir zıpkın. Sephiyesi, atışı, tepmesi, zıpkını suda çevirirken şişin suyun altında titreşim yapmamamsı, çok güzel. Mekanizması çok sağlam ve sessiz. Zıpkınım kapalı kafaydı. Spral yardımı ile açık kafaya çevirdim. Lakin zıpkının birtakım handikapları var.

1. Açık kafa aparatı bulmak çok zor ve aparat oldukça pahalı.

2. Kapalı kafayı acık kafa yaptığında tek delik olduğu için tek lastik kullanmak zorundasın.

3.En buyuk sorun ip bırakma aparatı hemen olmasa da 3 yıl sonra sorun çıkarmaya başlıyor. Sürekli ip boşaltıyor.

Onun dışında bu tüfek için evladiyelik diyebilirim. Saygılar.

 
Gönderildi : 06/06/2020 12:09
Gokmen and Barracuda reacted
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account