Kusurlu Zıpkın satı...
 
Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Kusurlu Zıpkın satışı

2 Mesajlar
2 Üyeler
2 Beğeniler
2,489 Görüntüleme
(@ak_ercan)
Mesajlar: 1
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

Osman Kaya adında birinden Zıpkın aldım 800 liraya. Geldiğinde göğüs dayana ve makara kırıktı. Kabul etmedi tabi. Sonradan ne çatlağı eksik oldu ne de dolgu yapılıp üstü boyanarak gizlenmesi. Tabi ki beni heryerden engelledi ana hakkım haram olsun. Ben yandım siz yanmayın dikkat edin dostlar. Camiada böylelerine geçit vermemek lazım. Herşey ispatlı belgelidir

 
Gönderildi : 29/10/2019 23:06
Barracuda reacted
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
 

@ak_ercan

Öncelikle geçmiş olsun. Adı geçen Osman Kaya isimli şahısın cevap hakkı bulunmakla birlikte. Sakıncası yoksa alış verişi hangi platform-grup üzerinden yaptınız. Bu şahısın bulunduğu il neresidir bilgi verebilirmisiniz?

 
Gönderildi : 29/10/2019 23:14
Safak reacted
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account